Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнението за хубавите компании никога не е време за продажба, но...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе е време за продажби, Тони!
Ако Турция не ни нападне за затваряне на границата,
Чупи прасенцето
Който ме слуша - фалира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакво стана с компанията на форума? какви са тези нива - не съм си и мечтал за тях! Моля ви стига сте вдигали цената, че ще ме изкушите да продам и ще ме лишите от удоволствието да отида на ОСА.
Ако Турция не ни нападне за затваряне на границата,
Чупи прасенцето
Който ме слуша - фалира!Last edited by onakilev; 08.02.2014, 18:08.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена този влак аз съм в спалния вагон, последното купе, най-отгре
и спя дълбоко
спирките нямат значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА 6Хов отказа ли се да ставаш....Sixtis не звучи ли по добре ???
мнооого ми е далеч, но ако заспя зимен сън все някога ще стане, дори и на пенсия
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеОстава да кажеш, че и дивидент не искаш да плащат тогаваМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар