Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЧестит имен ден и от мен, здраве и късмет и да ти се вдигат акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря - живи и здрави!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЧестит имен ден Тони!!!!!!
Здраве и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенищо не продавам - само купувам!
Здраве и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ аз и аз, дори и на 2 кинта съм навит
Тука още преди седмица кеширах на 3.20 всичко (1/10 от портфейла) и вече в $ е на 1 по добро място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенатискайте момчета, искам пак да си купя на 1,4-1,5лв
Тука още преди седмица кеширах на 3.20 всичко (1/10 от портфейла) и вече в $ е на 1 по добро място.
Коментар
-
Между другото и аз не можах. Почнаха много новини да пускат и минават бързо. Или някои въобще не се показват. И просто не е като миналата година по това време. Преди беше по-добре, за съжаление. И Мариян правеше много хубави анализи, сега явно са го натоварили с повече работа и ...The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепри всички положения по правилата
Импето не го слушайМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига бе: тука вече не може да се инвестира дивидентаджийски.Last edited by dici; 06.01.2014, 22:38.
Коментар
Коментар