Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕ, пич - направо анекдот сътвори
Естествено, че най-вероятните сценарии се знаят от месеци. Има обявена печалба, има години дивидентна история - нали за това сме тук, да калкулираме очаквания.
Но аз очаквах спад при обявяването на този размер, засилен от данните по т. т. 11 на ОВД и 20 на ОФС /годишни/.
Освен това, ръста на годишната печалба не корелира с ръста на цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеИнтересно, че уведомлението за ОСА не оказа никакво влияние на пазара.
Все едно размерът на дивидента е бил очакван и вече калкулиран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеИнтересно, че уведомлението за ОСА не оказа никакво влияние на пазара.
Все едно размерът на дивидента е бил очакван и вече калкулиран.
Естествено, че най-вероятните сценарии се знаят от месеци. Има обявена печалба, има години дивидентна история - нали за това сме тук, да калкулираме очаквания.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Браво 15% ръст на дивидента, както се запазва и тенденцията от 2008 година да расте средно с този процент ..... Определено екипа е най-големия актив на компанията и заради него има само добри резултати , въпреки трудния сектор ..... Между другото не ми харесват задълженията към банките,защото в дългосрочен план не вещаят нищо добро ...... нямам никакво намерение да продавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеAз си бях заплюл 25 стинки ама и 23 е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеAз си бях заплюл 25 стинки ама и 23 е добре.
Важното е, че ежегодно има ръст - 10, 15, 17, 20, 23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПредложение за 23 ст. дивидент на акция ще се гласува на ОСА.
въобще няма да се чудя какво да правя с него
на 20.06. /петък/ ще се разходя до София
може и едно кафе да пия - ако е възможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСега се замислих - кой ще събори цената до 4лв ако ще ти продавам 1 000 акции?
Май ще загубя много повече по пътя до 4 лв отколкото за твоите бройки.
А може да не ми стигне ресурса да го направя - дори и изненадващо
По-добре да си останем на настоящите позиции ?!?!?
Няма никакви проблеми и си оставаме на настоящите позицииПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Май ще загубя много повече по пътя до 4 лв отколкото за твоите бройки.
А може да не ми стигне ресурса да го направя - дори и изненадващо
По-добре да си останем на настоящите позиции ?!?!?
Коментар
Коментар