Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепо спомен 2,6-2,7лв беше нималата година по събранието
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСофарма трейдинг АД-София представи копие от публикация на покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите.
ОСА ще се проведе на 20-06-2014 г. от13:30 часа в София 1756 на адрес ул "Лъчезар Станчев" 5 Софарма Бизнес Тауърс Б ет 3. при следния дневен ред
дано успея!!!
ей миналата година юни месец беше 1,6 цената някъде - гледай какво стана за една година!
вече фиксирах коя аптека до нас се зарежда от нашата компания
по спомен 2,6-2,7лв беше нималата година по събранието
Коментар
-
Софарма трейдинг АД-София представи копие от публикация на покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите.
ОСА ще се проведе на 20-06-2014 г. от13:30 часа в София 1756 на адрес ул "Лъчезар Станчев" 5 Софарма Бизнес Тауърс Б ет 3. при следния дневен ред
дано успея!!!
ей миналата година юни месец беше 1,6 цената някъде - гледай какво стана за една година!
вече фиксирах коя аптека до нас се зарежда от нашата компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСекси, дрън дрън.
Секси си бяха и двечките девойчета преди 2 години. И подценени.
Сегинка са закръглени милфки вече, имат още мляко за цоцкане, ама......друго си е нещо по младичко с голям потенциал
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениекажи същото и за Атера например)))
Секси си бяха и двечките девойчета преди 2 години. И подценени.
Сегинка са закръглени милфки вече, имат още мляко за цоцкане, ама......друго си е нещо по младичко с голям потенциал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеСекси отчет, секси дивидент, секси компания...)))
Коментар
-
Спокойствие за СОФАРМ ТРЕЙДИНГ
Поддържам "Fortiss". Основна стратегия - дивидентни акции, дават ми доход около 10 % на година, т.е. една максимална пенсия. При това осигуряват и постепенен капиталов ръст. Бавно, спокойно, нагоре в 3 - 4 годишен времеви хоризонт.
Единствена препоръка: THINK A LOT какво да купуваш!
Професорът.
Коментар
-
Софарма трейдинг направи каквото трябва за мен.
От тук нататък цената и да не мръдне и стотинка нагоре - не е проблем.
Дивидентът също толкова да остане - пак не е проблем.
Само да си работи компанията, с умерени темпове да повишава продабжите и печалбата, а това ще доведе до подобряване на баланса.
Това ми е достатъчно.
Въбоще не искам много - знам
И описаното по-горе ще се случи с голяма вероятност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКимру, компанията е хубава, но ми се вижда малко прекален твоя оптимизъм. Аз не съм виждал през живота си нещо да расте всяка година с по 15% до безкрай /или за 20г. последователно/. Просто всяко нещо, включително и пазара на медикаменти има някакъв предел, който се стига рано или късно. Освен това тук има и немалко дългове, които при малко по-различни резултати ще ударят и дивидента най-вероятно.
Вече имаме 5 г. история, да не забравяме че говорим и за номинална доходност (правителството ще се погрижи за инфлацията). Колко е % на ръста на печалбата за първо тримесечие?
Освен това говорим за очаквания - при промяна на ситуацията цената ще коригира........най-вероятно. Но засега сценария, който описах изглежда реалистично.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПостави въпроса така: Инвестирам на тази цена и получавам 5% дивидентна доходност с перспектива за увеличение от 15% годишно.След колко години си възвръщам инвестицията, без да калкулирам капиталова доходност?
Отг. 10
Сега цената не ти ли се струва нормална?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПостави въпроса така: Инвестирам на тази цена и получавам 5% дивидентна доходност с перспектива за увеличение от 15% годишно.След колко години си възвръщам инвестицията, без да калкулирам капиталова доходност?
Отг. 10
Сега цената не ти ли се струва нормална?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеХайде сега, няма да се циганим за 2 стинкиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеДа, така е.
Но аз очаквах спад при обявяването на този размер, засилен от данните по т. т. 11 на ОВД и 20 на ОФС /годишни/.
Освен това, ръста на годишната печалба не корелира с ръста на цената.
Отг. 10
Сега цената не ти ли се струва нормална?Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар