If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко изказано от теб е ясно, както и че ти не продаваш. За това казвам, че съжалявам, че съм продал на 4 лв. Малко ми е тегаво от чисто психологическа гледна точка да купувам на пазар при тези нива и за това ще си мисля още...
Ако те дразнят коментарите за пиенето - ние се преместихме в друга тема и вече не обременяваме по-сериозните инвеститори.
П.П. Каквато и да е причината, не ти отиват и правят чест подобни закачки!
не, не искам такива работи
прегледах доклада, за мен той е доста важен
ръстовете са основно от аптеките - много важно за бизнеса на компанията
при болниците също има ръст
оборудването е на отлично, знам, че там нещата не са равномерни, но се надявам до края на годината пак да има добри резултати
цената за мен не е толкова важна, важен е бизнеса на компанията, а той е моного добър
забележете, че трейдинга си вдига пазарния дал, а либра намалява
аз това видях
ако оценявате компанията - ще купите, аз не съм от търговците
кой ще налее по едно?
Всичко изказано от теб е ясно, както и че ти не продаваш. За това казвам, че съжалявам, че съм продал на 4 лв. Малко ми е тегаво от чисто психологическа гледна точка да купувам на пазар при тези нива и за това ще си мисля още...
Ако те дразнят коментарите за пиенето - ние се преместихме в друга тема и вече не обременяваме по-сериозните инвеститори.
П.П. Каквато и да е причината, не ти отиват и правят чест подобни закачки!
Няма проблем Форти. Между другото, всеки, който е поискал да се запознае с портфейла ми и мащабите му е получил откровен отговор /на лични, скайп и т.н./.
Изненадам съм от постъпката ти, може би искаше да ни натриеш носовете, че много плямпаме, а "файда" никаква? Ти си знаеш
не, не искам такива работи
прегледах доклада, за мен той е доста важен
ръстовете са основно от аптеките - много важно за бизнеса на компанията
при болниците също има ръст
оборудването е на отлично, знам, че там нещата не са равномерни, но се надявам до края на годината пак да има добри резултати
цената за мен не е толкова важна, важен е бизнеса на компанията, а той е моного добър
забележете, че трейдинга си вдига пазарния дал, а либра намалява
аз това видях
ако оценявате компанията - ще купите, аз не съм от търговците
Извинявам се,
Грешка,
Видях отчета и доклада към него.
Не продавам
Няма проблем Форти. Между другото, всеки, който е поискал да се запознае с портфейла ми и мащабите му е получил откровен отговор /на лични, скайп и т.н./.
Изненадам съм от постъпката ти, може би искаше да ни натриеш носовете, че много плямпаме, а "файда" никаква? Ти си знаеш
Коментар