If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май свикнахме с ръстове от +12+14% на приходи и печалба и вече не ни правят впечатление. Но какви усилия, умения и труд стоят зад тях????
Всъщност продавачи няма, значи се оценява !!!
За тази година какво очаквате колеги????
Много точно ..... ние виждаме месечните,тримесечни и годишни резултати,но за тях стой екип който всеки ден управлява компанията отлично .....Радвам се много за управленски екип,който всеки ден се занимава с дневни ангажименти,но не изпуска голямата цел,а именно как иска да изглежда компанията след години .....смятам че е много трудно хем да си в всекидневието всеки ден и хем да гледаш и занапред .....Резултатите показват,че се справят ..... Браво ......
ПС: И аз очаквам 28ст
Май свикнахме с ръстове от +12+14% на приходи и печалба и вече не ни правят впечатление. Но какви усилия, умения и труд стоят зад тях????
28 стинки.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
GOOGLE да измислят универсално хапче, което лекува всичко и да го пуснат безсплатно
Иначе сериозно, малко приземяване май трябва тук.
Форти, като спец по темата моля за едно разяснение - обърни внимания на т.9 и т.17 от Счетоводната политика. Нещо ме озадачава режима на данъчно облагане. Излиза че са платили корпоративен данък авансово, но дали и кога ще го отчетат като разход не ми е ясно???
Добре е.
Нова компания, развиваща се много бързо и в големи обеми.
Форти, като спец по темата моля за едно разяснение - обърни внимания на т.9 и т.17 от Счетоводната политика. Нещо ме озадачава режима на данъчно облагане. Излиза че са платили корпоративен данък авансово, но дали и кога ще го отчетат като разход не ми е ясно???
12 мил. спад на вземанията Q4 спрямо Q3
Чувствително по-добър ОПП в сравнение с миналата година.
Но разбира се има още какво да се желае.
Например за пръв път разходите за лихви са по-високи от приходите от лихви.
Това да не се повтаря
Коментар