Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеза кафето трябва да имаш натрупани поне 1000 поста във форума
колкото повече толкова по близо на масата до него.
То нещо като обяд с Бъфет е това кафе хехе
Поздрави!
Коментар
-
за кафето трябва да имаш натрупани поне 1000 поста във форума
колкото повече толкова по близо на масата до него.
То нещо като обяд с Бъфет е това кафе хехе
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДоколкото разбрах за кафето с чичо Оги няма специални допуски.Щото аз имам допуск до КИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеблагодаря за топлото посрещане на първия ми пост в този форум
1. Трябва да изпратиш снимка на поне двама пребити ромове на Импето!
2. Предоставяш ми извлечение че си превел "скромна" сума по сметката на фонда ни с Фортис
ШЕГУВАМ СЕ!
Нищо не ти трябва освен доказателство че си ти(демек л.к.) и хубаво настроение за среща с хубави хора!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеблагодаря за топлото посрещане на първия ми пост в този форум
ще се радвам да се видим на ОС
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеКакво е нужно, за да се присъства на общото събрание? На скоро купих малък пакет акции от интерес именно за общото събрание, но не съм сигурен това достатъчно ли е
Трябва ли да се носят някакви документи и нужно ли е да се заяви предварително желанието за присъствие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПо тази позиция друго освен овчи ентусиазъм и излишни пари, не е нужно.
Доста скъпа акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеКакво е нужно, за да се присъства на общото събрание? На скоро купих малък пакет акции от интерес именно за общото събрание, но не съм сигурен това достатъчно ли е
Трябва ли да се носят някакви документи и нужно ли е да се заяви предварително желанието за присъствие?
Доста скъпа акция.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕла, беПък и от Пловдив до София трябва да пътувам
Коментар
Коментар