Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАми отиди да се запознаетеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАма едва ли ме знае чичо ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСамо за най-прочутите.
Е - ти с твоите 22 340 поста - може да се каже, че си най-малкото небезизвестен.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениее стига де
и няма да дойдеш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМайтап си правя. Не обичам да ходя на събрания.
и няма да дойдеш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКаква бира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАко ме почерпите бира ще дойда, защото кафе пия само сутрин рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе - още преди години ме бъзикаха, че аз инвестирал само в компании със "С" - тези от групата на Стара планина, от групата на Софарма и в Жабокът. Прав бил значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе - още преди години ме бъзикаха, че аз инвестирал само в компании със "С" - тези от групата на Стара планина, от групата на Софарма и в Жабокът. Прав бил значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКафето за всички акционери ли е ли за елитен клуб от форумджии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКафето за всички акционери ли е ли за елитен клуб от форумджии?
Е - ти с твоите 22 340 поста - може да се каже, че си най-малкото небезизвестен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе научих се че всичко което носи софарма във името си ми дава дивидент. Както и всичко от Стара Планина, общо взето май читавите компании на бфб в голяма степен започват с буквичката "С"
п.п. майтапа на страна оса-то на трейдинга си заслужава!!!
Хе-хе - още преди години ме бъзикаха, че аз инвестирал само в компании със "С" - тези от групата на Стара планина, от групата на Софарма и в Жабокът. Прав бил значи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАко ме почерпите бира ще дойда, защото кафе пия само сутрин рано
Коментар
Коментар