If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
п.п. с Ники се запознах преди 2 години на първото за мен оса и тогава пакетта си му беше . Много точен и интелигентен пич, който НИКОГА не ми е отказал помощ или съвет!!! Защо нямаше повече такива...
Аз отскоро следя акционерите и не знаех, че той е там така сериозно. Човека си е направо легенда още от едно време
Участието на Ники Мартинов си го изпуснал.Доста сериозен пакет акции има.
??? че той си го има отдавна!
п.п. с Ники се запознах преди 2 години на първото за мен оса и тогава пакетта си му беше . Много точен и интелигентен пич, който НИКОГА не ми е отказал помощ или съвет!!! Защо нямаше повече такива...
тук в протокола с присътвалите ми правят впечатление 2 неща
1. Елана Трейдинг и г-н Цачев, най-накрая са повярвали в трейдинга , доколкото знам преди не са я харесвали заради многото дълг!
2. Г-н Борисов представляващ ДОХ гласува само с 6К акции - не са ли малко?!?! или другите са в някоя под-структура?
Участието на Ники Мартинов си го изпуснал.Доста сериозен пакет акции има.
тук в протокола с присътвалите ми правят впечатление 2 неща
1. Елана Трейдинг и г-н Цачев, най-накрая са повярвали в трейдинга , доколкото знам преди не са я харесвали заради многото дълг!
2. Г-н Борисов представляващ ДОХ гласува само с 6К акции - не са ли малко?!?! или другите са в някоя под-структура?
Коментар