според мен - 8,17 беше психологическо подниво и като нищо чудно да не видим по-дълбока корекция)))))) макар, че причаквах по-ниско, взех че допълнил малко и там една част)))) Нещат да падат добрите папири и това си е. А импето се правеше на интересен да кешира на 8.22 за да се набие на "ного сгодните и могъщи" компанийки извън бфб. Като ги нагази там мечката ще го видим как ще се облизва пак насам лисанина)))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеLekovit каква печалба, приходи и пазарен дял имат в Сърбия?
https://www.emis.com/php/company-pro...n_2004535.html
Пазарен дял за 2012 - 2014 г. около 3% според дисертацията от линка по-долу, стр. 148:
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get...ntent/download
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Придобиването на мажоритарния дял подлежи на одобрение от Комисията за защита на конкуренцията в Сърбия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеТук ако КЗК не им разреши сделките с Фармастор, направо да купуват 19 аптеки в Сърбия - може и да е по-добре
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
За да можете да си купете на нормална цена, ех ако всички мажоритари бяха като него .......
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
За да можете да си купете на нормална цена
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Като е толкова СУПЕР, защо О. Донев продава?
Имам акции и затова питам !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСУПЕР !!!!! продължаваме !!!!!!!!!!! НАЙ - НАЙ !!
Имам акции и затова питам !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПокупката на дял в тази компания ще е с голям потенциал. Тези многото обекти - някои от тях ще станат на аптеки може би. Нали???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И от двете трябва дядо попе и от двете
п.п. За неразбралите "ПЛАДНЕ" - има значи пред история , сиреч - да си я играл правилно !Last edited by inta53; 23.06.2017, 12:07.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеаз тук нямам, но от мама имам достатъчно
- 1 like
Коментар
�
Коментар