If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кое е радостното - че продажбите растат, а печалбите намаляват?
Решил си да напишеш нещо с друго име. Защо не си караш с някое от старите??? Прочетох какво си написал - не първото ти мнение, а другото /ти имаш две мнения до сега/. Ще видим дали тезата, която си написал между редовете в съчинението ти ще се сбъдне !!!!!!!!!!
Софарма Трейдинг АД приключи седмия месец на годината с увеличение на приходите от продажба на стокa. През юли те достигат сумата от 46 541 хил. лв. спрямо реализираните 45 470 хил. лв. през 2015 г. За същия период печалбата преди данъци на компанията възлиза на 1 040 хил. лв.
От началото на годината продължават да нарастват и акумулираните приходи на Софарма Трейдинг. За периода януари-юли те възлизат на 344 128 хил. лв. в сравнение с 342 244 хил. лв., отчетени през миналата година. От своя страна акумулираната печалба преди данъци за седемте месеца на 2016 г. достига сумата от 8 206 хил. лв..
Тоя белия и мен много ме дразни! Пуска разни постове през 2 седмици с цена, която се разминава с една хилядна, за да всява смут и паника сред по-лабилните съфорумци! Няма ли как да го изгоним - някаква анкета да пуснем, да се оплачем масово на модераторите, нещо друго?
Голям смях!
Много смешно - A днес един автобус спекуланти ще се чудят хилядната нагоре ли ще е или надолу!?)) Няма ли да ги осветлиш !? )))
+1
като цяло не се изказвам за форумци, но тоя посдкачащия в бяло и мен ме дразни. Ще взема да разуча как работи този игнор.
+1
Тоя белия и мен много ме дразни! Пуска разни постове през 2 седмици с цена, която се разминава с една хилядна, за да всява смут и паника сред по-лабилните съфорумци! Няма ли как да го изгоним - някаква анкета да пуснем, да се оплачем масово на модераторите, нещо друго?
Много ти расте хартията - с хилядна на 27 минути)))) Направих си труда да предложа едно обяснение на това което питаш.)))) Шеговито разбира се,. сам си наясно че ако ти трябва да излизаш бързо с много акции - не става така - слагай пакета на 5 лв и да го обезкостят играчите. "ЦиганИте" се за хилядната а се чудите защо няма сделка. еми ако не може да платиш комисионата с тази хилядна, чакаш фундамента да ти отнесе цената и толкова. ))))
пс. Игнора за мен е комплимет - може да си го сложиш където си пожелаеш
+1
като цяло не се изказвам за форумци, но тоя посдкачащия в бяло и мен ме дразни. Ще взема да разуча как работи този игнор.
Прецакан - погледни датите на постовете, които си цитирал и тогава вдигай врява до небесата!
Почивай в мир!
видяло съм датите, но ти все гледаш да прецакаш някой - не става така - слагаш папирите долу или седиш и чакаш - на всяка борса е така, Ама че сте играчи - с големи пакети а стиснати )))) Стой и си чакай, не пречиш. Ама не и да ни пишеш тука всеки ден - защо не ми купувате на 5,65 и вариации
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар