IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Много ти расте хартията - с хилядна на 27 минути)))) Направих си труда да предложа едно обяснение на това което питаш.)))) Шеговито разбира се,. сам си наясно че ако ти трябва да излизаш бързо с много акции - не става така - слагай пакета на 5 лв и да го обезкостят играчите. "ЦиганИте" се за хилядната а се чудите защо няма сделка. еми ако не може да платиш комисионата с тази хилядна, чакаш фундамента да ти отнесе цената и толкова. ))))
    пс. Игнора за мен е комплимет - може да си го сложиш където си пожелаеш
    Прецакан - погледни датите на постовете, които си цитирал и тогава вдигай врява до небесата!

Почивай в мир!
    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
      Хайде, пускайте бидове на 5.65, че според хората тук влакът е потеглил!
      Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
      Туй никой ли не иска да купува на 5.651??? Нали акцията е ток и жица, защо така???
      Много ти расте хартията - с хилядна на 27 минути)))) Направих си труда да предложа едно обяснение на това което питаш.)))) Шеговито разбира се,. сам си наясно че ако ти трябва да излизаш бързо с много акции - не става така - слагай пакета на 5 лв и да го обезкостят играчите. "ЦиганИте" се за хилядната а се чудите защо няма сделка. еми ако не може да платиш комисионата с тази хилядна, чакаш фундамента да ти отнесе цената и толкова. ))))
      пс. Игнора за мен е комплимет - може да си го сложиш където си пожелаеш
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Не смятам че има нещо нередно, защо така реши !?!?
        Просто ми беше любопитно как я избра тази цена - искаше да подлъжеш някой с цифрите ли (за да изглежда като 5,51) или е случайно число по-голямо от 5,65? Или точно си го изчислил, че съответства на фундамента !?))))
        Не мога и аз да разбера защо пък чак толкова го шикалкавиш че и се засягаш на това отгоре !?!))) Цена като цена - кажи така и въпроса е приключен. Ти чак до кфн го закара)))
        Въпросите ги задай на следния мейл:

pop@armenia.com

Защо и как съм избрал точно тази цена - това теб не те засяга ни най-малко!

P.S. Печелиш игнор от моя страна!

Коментар

Защо вдигаш толкова голям шум за хилядните, при положение, че всичо е в реда на нещата, това не мога да разбера!

Ако мислиш, че има нещо нередно - оплачи се на КФН!
          Не смятам че има нещо нередно, защо така реши !?!?
          Просто ми беше любопитно как я избра тази цена - искаше да подлъжеш някой с цифрите ли (за да изглежда като 5,51) или е случайно число по-голямо от 5,65? Или точно си го изчислил, че съответства на фундамента !?))))
          Не мога и аз да разбера защо пък чак толкова го шикалкавиш че и се засягаш на това отгоре !?!))) Цена като цена - кажи така и въпроса е приключен. Ти чак до кфн го закара)))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Много добре знаем, какво може да се пуска, както и откога.)))
            Въпросът беше друг - кому се каниш да я натресеш тази хилядна от единицата (на лева) и с каква (х)артистична цел !?!? )))))))))
            Защо вдигаш толкова голям шум за хилядните, при положение, че всичо е в реда на нещата, това не мога да разбера!

Ако мислиш, че има нещо нередно - оплачи се на КФН!

Коментар

Пич, не знам в какъв свят живееш ти, но в ралния свят котировки с точност 3 знака след десетичната запетая на БФБ могат да се пускат от 2007-ма. Хйде, може и да е от 2008-ма, щото беше отдавна и ми се губи вече.

А кой какво вижда и какви параноидни страхове го гонят - това е отделен въпрос!
              Много добре знаем, какво може да се пуска, както и откога.)))
              Въпросът беше друг - кому се каниш да я натресеш тази хилядна от единицата (на лева) и с каква (х)артистична цел !?!? )))))))))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

тази единица в хилядните е малко заблуждаваща и хората може да имат съмнения към такива екстравагантни числа ))))) Искаш да ги подлъжеш. че цената е 5,51 ли, докато тя е 5,65 !?!))
                Пич, не знам в какъв свят живееш ти, но в ралния свят котировки с точност 3 знака след десетичната запетая на БФБ могат да се пускат от 2007-ма. Хйде, може и да е от 2008-ма, щото беше отдавна и ми се губи вече.

А кой какво вижда и какви параноидни страхове го гонят - това е отделен въпрос!

Коментар

Туй никой ли не иска да купува на 5.651??? Нали акцията е ток и жица, защо така???
                  тази единица в хилядните е малко заблуждаваща и хората може да имат съмнения към такива екстравагантни числа ))))) Искаш да ги подлъжеш. че цената е 5,51 ли, докато тя е 5,65 !?!))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Туй никой ли не иска да купува на 5.651??? Нали акцията е ток и жица, защо така???

Коментар

• Тука какво показва простата математика? нали в тази тема се навъдиха доста ''математици''

Коментар

• Хайде, пускайте бидове на 5.65, че според хората тук влакът е потеглил!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          адйе
                          стига
                          Не, кажи? Щом тръгваш да ме обвиняваш - бъди по-конкретен! Иначе така на думи всеки може да каже, че някой друг е казвал и правил какво ли не!

Коментар

Закани? Кога? Към кого? Сигурен ли си, че си чел правилния форум? Или мненията на правилния потребител?
                            адйе
                            стига

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              доста закани надраска тук с ПРОУЧВАНИЯ
                              е на поручва ли се ???
                              а твоите акцийки - като дойде цената на пазара ще заминат и те на една глътка
                              Закани? Кога? Към кого? Сигурен ли си, че си чел правилния форум? Или мненията на правилния потребител?

Коментар

През аписа ли го разкодира !?)))
                                Si sapis sis apis!

Коментар

Working...
                                X