IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
    Не бързай да ме обвиняваш - за теб съм споделил само част от публично достъпната информация, която всеки 15 годишен хлапак може да намери с търсене в Google и Facebook. И малко по-недостъпна информация, която изисква повече ровене, но пак е публично достъпна и съответно не е някаква тайна.

Затова го раздавай по-полека с количеството питанки!
    доста закани надраска тук с ПРОУЧВАНИЯ
    е на поручва ли се ???
    а твоите акцийки - като дойде цената на пазара ще заминат и те на една глътка

Коментар

Не бързай да ме обвиняваш - за теб съм споделил само част от публично достъпната информация, която всеки 15 годишен хлапак може да намери с търсене в Google и Facebook. И малко по-недостъпна информация, която изисква повече ровене, но пак е публично достъпна и съответно не е някаква тайна.

През аписа ли го разкодира !?)))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        като много се криеш защо писа за мен неща, които аз лично не съм писал тук??????

BSE is dark and full of terrors...

Коментар

ХАХАХА........
          ЗАщо се смееш, ако са над 200 хил са много за момента, ако са 100 хил не са малко, а 10 хил не са нещо страшно според мен, така например да го кажа
          Форти, ти сам въздишаше, че цената е голяма, като искаше да купуваш (а тя не е мръднала оттогава) Човекът ти дава някаква възможност на цена под пазарната - може да те устройва
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Никога не съм заявявал, че ще си публикувам количеството акции в този форум. Ако някой мисли противното - не е чел правилно.
            като много се криеш защо писа за мен неща, които аз лично не съм писал тук??????

Коментар

да не забравиш да си напишеш ПАКЕТА от акции тук
              че ти и други неща ми надрънка тогава, а след това и продължи публично тук.......
              Никога не съм заявявал, че ще си публикувам количеството акции в този форум. Ако някой мисли противното - не е чел правилно.

Коментар

А ти това за някакъв комедиен форум ли го приемаш?
                Не.

Коментар

Не те знам какви сделки си правил. А какво е пакетна сделка - питай брокера си.
                  да не забравиш да си напишеш ПАКЕТА от акции тук
                  че ти и други неща ми надрънка тогава, а след това и продължи публично тук.......

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    А ти това за обида ли го приемаш?
                    А ти това за някакъв комедиен форум ли го приемаш?

Коментар

Да съм те обидил с нещо, че ми отговаряш така?
                      А ти това за обида ли го приемаш?

Коментар

какво е това пакетна сделка???? досега все такива ли съм правил на борсата ???
                        Не те знам какви сделки си правил. А какво е пакетна сделка - питай брокера си.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Ти комедиен актьор ли си? Голям си талант!
                          Да съм те обидил с нещо, че ми отговаряш така?

Коментар

Първо на теб предложих да направим пакетна сделкаи то на цена по-ниска от текущата пазарна. Тогава каза, че не проявяваш интерес.
                            какво е това пакетна сделка???? досега все такива ли съм правил на борсата ???

Коментар

Първо на теб предложих да направим пакетна сделкаи то на цена по-ниска от текущата пазарна. Тогава каза, че не проявяваш интерес.
                              да, но тук става въпрос за друго
                              ти нали после доста ме проучва - или забрави вече

Коментар

дай първо пакетчето си
                                после парите , парите не ги мисли
                                като си толкова важен на проучванията ............

Коментар

Working...
                                X