IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой мерзавец срива така цената... с някакви кирливи няма и 2000 бройки?

Значи дори аз мога да капична осезателно, макар и временно тази акция... тоест: внимавайте ного да не ядосате Форти... щото...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

На ATERA е на 30-ти май...
      А на Златният Жабок е на 31-ий. Добре наредени - да.

Коментар

• да, грешка имам - 02.06.2017г
        Last edited by fortiss; 02.05.2017, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          На 02.07.2017г по традиция ще проведем срещата на кафе при г-н Донев !!!
          Поканени са всички колеги да присъстват и зададат въпросите си !!!
          Форти,объркал си месеца Да не закъснееш и да дойдеш през юли,няма да можем да те дочакаме.
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Апропо - кога: сборище? Защото на Атерката е на 3-ий... тъпо ще е да пропусна кое да е от двете...
            На ATERA е на 30-ти май...

Vanitas vanitatum...

Коментар

• На 02.06.2017г по традиция ще проведем срещата на кафе при г-н Донев !!!
              Поканени са всички колеги да присъстват и зададат въпросите си !!!
              Last edited by fortiss; 02.05.2017, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Апропо - кога: сборище? Защото на Атерката е на 3-ий... тъпо ще е да пропусна кое да е от двете.

Ъръмчх.

Гледам насрочено е - в х3 - сборище на Софарма за 2 юни. Г-н Донев каза: в един ден ще бъдат пак - значи: да.
                02.06.2017г от 13:30 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                  Честито момчета. След цялата тази експанзия която предстои, предлагат разпределение на дивидент 9 801 572,70 лв. или 0,30лв. на акция брутен дивидент. Поканата я има в ТР. Много съм доволен
                  Апропо - кога: сборище? Защото на Атерката е на 3-ий... тъпо ще е да пропусна кое да е от двете.

Ъръмчх.

Гледам насрочено е - в х3 - сборище на Софарма за 2 юни. Г-н Донев каза: в един ден ще бъдат пак - значи: да.
                  Last edited by Императорът; 02.05.2017, 13:24. Причина: Ъръмчх.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Честно казано предпочитам една година да не плащат дивидент, и с парите да финансират експанзията, вместо да се теглят големи кредити. Всеки разсъждава разично разбира се, но дългосрочно мисля че е по-добре този вариант. Не че и с кредити не става, но ще се увеличат разходите за лихви и ако аптеките с печалбата си не покриват лихвените плащания, ще се отрази на печалбата.
                    Аз очаквах по-нисък дивидент, но на сборището бях подложен на другарски така да се каже: линч.

Хубаво, вярвам, че а си направили сметката.

Коментар

• Супер!

Коментар

• Честито момчета. След цялата тази експанзия която предстои, предлагат разпределение на дивидент 9 801 572,70 лв. или 0,30лв. на акция брутен дивидент. Поканата я има в ТР. Много съм доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                          Чакам да видя дали ще запазят дивидентната политика след тази експанзия. Нормално да се очаква намаление на дивидента, но може и да ни изненадат приятно. Ще видим.
                          Честно казано предпочитам една година да не плащат дивидент, и с парите да финансират експанзията, вместо да се теглят големи кредити. Всеки разсъждава разично разбира се, но дългосрочно мисля че е по-добре този вариант. Не че и с кредити не става, но ще се увеличат разходите за лихви и ако аптеките с печалбата си не покриват лихвените плащания, ще се отрази на печалбата.

Коментар

• Чакам да видя дали ще запазят дивидентната политика след тази експанзия. Нормално да се очаква намаление на дивидента, но може и да ни изненадат приятно. Ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Пак се почна...
                              стига спам с едни и същи спорове моля!
                              добре
                              Дреди пет години някъде беше, в Търговище имаше една аптека на Марешки. Тогава работеше доста добре. Дневния и оборот беше около 12 000 лева. Сега тя западна, но това няма значение. Но тази аптека правеше тогава около 4 мил на година.

Коментар

• 59% ръст от септември насам имам тук. Чакам и дивидент.

Коментар

Working...
                                X