Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеотчетчето бива ) 70стинки има нужда от свеж капитал
Интересно ми е от коя дата през декември мажоритарите ще могат да купуват, че не открих информацията никъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тва е БФБ.
Едно лице манипулира цената на 4-5 свързани акции и си прави каквото и когато си иска.
Един се пробва да манипулира форума,
но жалко е за него..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Надеждата на бфб казват не вършела много работа. Умирала последна
Сега с прерогатив изглежда са артиите на фармата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
май половината ти портфейл вече зависи от чичо
Трябва всеки ден да паля свещ за негово здраве
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКупих си още няколко тончета в петък, понеже предполагам натиска тук ще спре с края на месеца. А без него и с оглед все по-силните резултати, мисля че едно движение от 10-15% нагоре е много вероятно.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТук след такъв добър "масаж" се надявам да се възстановим бързо
Сега с прерогатив изглежда са артиите на фармата
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тва е БФБ.
Едно лице манипулира цената на 4-5 свързани акции и си прави каквото и когато си иска.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЕдинственото което ми се връзва тук е едно бъдещо търгово от Софарма .За това и не отпускат цената нагоре,защото борсовата цена е от голямо значение при формирането на търговата.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от logic Разгледай мнениеОпиВъпрос от нов инвеститор като мен, който иска да влезне в SFTR. Представете си , че имате печеливш бизнес , който дори е с потенциал за още повече печалби, което може да увеличи стойността на компанията многократно. В този момент решавате да разпродадете акции на случайни хора на безценица. Звучи ли ви познато ? .
Преди 10 години Софарма продаваше няколко тримесечия около 1.7 - 1.8лв. Седемцифрена бройка.
Интересни продажби от Донев имаше през годините при СФИ -под 3лв.,и ДОХ - на около 80ст
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар