If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали няма да видим "Deus ex machina", когато мажоритарят получи правото да купува и да ги свалят от борсата?
Интересно ми е от коя дата през декември мажоритарите ще могат да купуват, че не открих информацията никъде.
Целият декември мисля, че могат да купуват. В тази акция има доста стойност. Да видим ще има ли набъбване или няма да има. Човек предполага, оракулът от двете кули разполага
Купих си още няколко тончета в петък, понеже предполагам натиска тук ще спре с края на месеца. А без него и с оглед все по-силните резултати, мисля че едно движение от 10-15% нагоре е много вероятно.
май половината ти портфейл вече зависи от чичо
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Купих си още няколко тончета в петък, понеже предполагам натиска тук ще спре с края на месеца. А без него и с оглед все по-силните резултати, мисля че едно движение от 10-15% нагоре е много вероятно.
Единственото което ми се връзва тук е едно бъдещо търгово от Софарма .За това и не отпускат цената нагоре,защото борсовата цена е от голямо значение при формирането на търговата.
Тва е БФБ.
Едно лице манипулира цената на 4-5 свързани акции и си прави каквото и когато си иска.
ОпиВъпрос от нов инвеститор като мен, който иска да влезне в SFTR. Представете си , че имате печеливш бизнес , който дори е с потенциал за още повече печалби, което може да увеличи стойността на компанията многократно. В този момент решавате да разпродадете акции на случайни хора на безценица. Звучи ли ви познато ? .
Познато ни е:
Преди 10 години Софарма продаваше няколко тримесечия около 1.7 - 1.8лв. Седемцифрена бройка.
Интересни продажби от Донев имаше през годините при СФИ -под 3лв.,и ДОХ - на около 80ст
Коментар