Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
На мен ми е третата....... по тежест
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
В последните двайсетина сесии и втората(по тежест от скоро) моя катери всеки дан с брой-два...-"Иде, идеее..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеВ деня без такси акционерите са се увеличили с 12 - най-много от всички дружества. Следващите са ДРОН +7, СИРМА и НЕОХ по +6.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеКъде виждате колко са акционерите.Благодаря.
Но с +2 дни сътълмент ;- http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=statistika_emitent
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСтаритеНо и така става. Има шанс и да ти подрани изпълнението на прогнозата.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМоята прогноза е 70 лв до краят на годината плюс дивидента
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И са изкарали почти двойно печалба и съответно кеш по сметки - 40 и няколко милиона имат по спомен. Има достатъчно пари и за инвестиции - влязоха вече в Кения и предстои в Перу, както и има доволно за дивидент. Всички трябва да са доволни..... за догодина мисля, че дивидента ще е между 3-4 лв., може и повече ако потръгнат новите пазари!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениестрахотно...само 3м след като набраха 16 млн лв от борсата връщат обратно на акционерите 10 млн. или 2/3.
Разбирам, че ситуацията с Украйна им осуети плановете да се развиват там, но ако някоя компания спре развитието си поради ограничаването на един пазар, то едва ли има голям потенциал където и да е!
Прилича на отчаян опит да подкрепи цената...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеcamaz, А колко искаш да получиш за няколко месеца..Още 1000 ли..Може, но трябва да пробваш в залозите на фирмата ,и ако имаш късмет..
Коментар
Коментар