Ще се разпъва акордеона - нов дивидент и обратно изкупуване!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Раздадени са 0,40 лв. от печалбата за 2022 г. За 2023 ще се разпределя на база на одитираните отчети за 2023 г., но не по-малко от 40% от нетната печалба, така че тези 40 ст. не участват в сметката.
Заблуди ме съобщението за дивидент в x3news и информацията на сайта на БФБ - незнайно защо там пише, че дивидента е за 2023 г.
Ще коригирам цифрите в долния пост.
Благодаря за поправката!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Раздадени са 0,40 лв. от печалбата за 2022 г. За 2023 ще се разпределя на база на одитираните отчети за 2023 г., но не по-малко от 40% от нетната печалба, така че тези 40 ст. не участват в сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПечалбата на акция е 1,62 лв.
По Устав се разпределя не по-малко от 40% за дивидент или 0,65 лв.
0,40 лв. са раздадени, остават поне още 0,25 лв. дивидент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ясно, благодаря, Тони. Това за дивидента не е много ОК. Надявам се да го продължат. Но предпоплагам че зависи от развитието не кеша, и бъдещите печалби. Според мен проблема е че печалбата не расте. Имат едни 30 милиона вложени в ДЦК ако не се лъжа. Дано от тях поне вдигнат малко печалбата щом не могат органично. Дано не бъркам нещо...
Според мен можеха да обяснят малко повече за Перу, там имаме много добри изгледи според мен, имаме много наземни машини на място и клиентите познават игрите и предполагам че ще ги играят. Не знам защо така претупаха темата.
P.S. Софтуера на форума е отвратителен, непрекъснато ме изхвърля и ме кара да въвеждам пароли...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
уж ще има,
на кратко - бизнеса върви добре, продажбите растат, вярваме в компанията оле!
1.Дивидент - мрън-мрън не може да кажем.
2.обратно изкупуване - мрън-мрън не може да кажем;
3.Искате ли още да прехвърляте казаната от единия жоб в другия - мрън-мрън за сега изчакваме
4.Ще излизате ли във франфурт - мрън-мрън световното положение, за сега изчакваме;
5. Новия данък касае онлайна основно в еднократно плащане не на 100к , което става 400к
6. На 24мин - отговорихме на всички въпроси, времето е слънчево - довиждане
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеЗаписа от уебинара ще има ли? Че не успях да се включа?
на кратко - бизнеса върви добре, продажбите растат, вярваме в компанията оле!
1.Дивидент - мрън-мрън не може да кажем.
2.обратно изкупуване - мрън-мрън не може да кажем;
3.Искате ли още да прехвърляте казината от единия жоб в другия - мрън-мрън за сега изчакваме
4.Ще излизате ли във франфурт - мрън-мрън световното положение, за сега изчакваме;
5. Новия данък касае онлайна основно в еднократно плащане на 100к , което става 400к
6. На 24мин - отговорихме на всички въпроси, времето е слънчево - довижданеLast edited by tony1975; 02.02.2024, 13:16.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Не знам мениджмънта дали поглежда тук, но миналия път поради тех.проблем не можахме да зададем въпроси. Ето защо ще нахвърлям няколко тук, ако ги видят дано отговорят:
1. С оглед на завършилата вече финансова година, бихте ли споделили може ли акционерите да очакват редовен дивидент(освен авансово раздадения) и в какъв размер?
2. До къде стигна желанието и подготовката за листване във Франкфурт, БФБ обяви че подготвя цялостно решение, което ще даде бърза връзка на компании към пазара във Франкфурт - запознати ли сте и ще се възползвате ли от тази възможност, която очакваме да бъде обявена 1трим.?
3. Правени ли са разчети и бихте ли споделили - как ще се отрази новото облагане на хазартния бизнес върху печалбата и дейността на компанията?
4, От листването на компанията, цената на акциите непрекъснато спада с леки флуктоации вече почти две години. Вярвате ли още в оценката, която поставихте на бизнеса си и ако да, какви мерки планирате да предприемете? В плановете влиза ли обратно изкупуване?
5, Как се развива бизнеса след стартирането в Перу и кога очаквате да станат видими първите резултати от Македония?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук някой има ли обяснение за този непрекъснат спад и натиск на цената? Продажбите растат, дивидента си е редовен, да ще има по висок данък за дейността в БГ, ок и печалбата в момента не расте - напълно нормално при експанзия на бизнеса, няма как да няма един период влизайки в нова държава докато се завърти колелото, но продажби на тези нива, когато си влизал на 16-17лв?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Телематик Интерактив България АД-София
Друга нерегулирана информация
09:39
Онлайн среща с инвеститори и акционери на Телематик Интерактив България АД - 02.02.2024 г.
Телематик Интерактив България АД организира онлайн среща на 02.02.2024 г. (петък) от 11:00 ч. с инвеститори и акционери на дружеството, на която ще бъдат представени данните от индивидуалния финансов отчет на компанията за IV-то тримесечие на 2023 г. (към 31.12.2023 г.). В срещата ще участват Лъчезар Петров - изпълнителен директор на дружеството, както и Димитър Недков - директор връзки с международни инвеститори.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Добър е отчета, при положение че опитват експанзия едновременно в Перу и Македония. В Перу се променя изцяло закона и вече искат някакво лицензиране (мисля от 1 април), това ще отсее някой от другите оператори и предполагам че нашият сайт ще тръгне добре. А по въпроса за промяната на таксата, мисля че за онлине хазарта се вдигна една лицензионна такса от 100 000 на 400 000 лв, ама тя се плаща веднъж на 5 години, не мисля че е голям разход.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар