If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти на демото ли гледаш стоповете.. Купих още малко и чакам дивидента и добри отчети..От колко време играеш на демото и спамиш.. Като дадат дивидента ще смениш ли ника да се криеш..
Бъркаш ме с някой. На реална търговия съм. Без демо.
Забелязах, че се изсули до 45 кинта и помислих, че си ги засилил като стоп, щом стигне 10% спад.
За да избегнеш още 10
Вход днес с 600 акции на средна 48.60.
Причини: по-добра цена от ИПО-то, не много, но кой ти дава 3-4%..... по-важното е растящите приходи и печалба и акцията става доста секси ако продължи да пада, мисля да усреднявам..... нещо си спомням, че четох за гарантиран % дивидент от печалбата, ама 40% ли беше, че не ми се рови сега?
На 40 лева ми се вижда по-добра опция, но ти си знаеш
Ти на демото ли гледаш стоповете.. Купих още малко и чакам дивидента и добри отчети..От колко време играеш на демото и спамиш.. Като дадат дивидента ще смениш ли ника да се криеш..
Никой не познава тоя бранш както мажоритарите, Божков примерно и тези които го следят.
Това което се вижда на просто око, е че тези компании никнат и изчезват като гъби! Остават само наистина най-големте!
Някакси ми прилича, как едни и същи клиенти наливат пари, губят и после се местят в друго буки, от което и печалбите пресъхват - едно преливане на клиенти и винаги ще има и има нови и нови компании - за едни и същи клиенти, днес е Национална Лотария, утре е Лотария Б-я, след това е Бългаската Лотария - откриване, закриване!!!
Бих би по-краен. На БФБ подобни компании, с толкова рисков прифил, СтарТъпи, БИЙН, Канибали, Сини коли и всякакви други хазартни схеми следва да са забранени!!!!
Бизнесът на Телематик не е само онлайн залаганията..... провери си инфото преди да пишеш!!!
два големи доказани букмейкъра влезнаха на нашия пазар ) Бетано и Бетъей и май ще се губи пазарен дял )
Никой не познава тоя бранш както мажоритарите, Божков примерно и тези които го следят.
Това което се вижда на просто око, е че тези компании никнат и изчезват като гъби! Остават само наистина най-големте!
Някакси ми прилича, как едни и същи клиенти наливат пари, губят и после се местят в друго буки, от което и печалбите пресъхват - едно преливане на клиенти и винаги ще има и има нови и нови компании - за едни и същи клиенти, днес е Национална Лотария, утре е Лотария Б-я, след това е Бългаската Лотария - откриване, закриване!!!
Бих би по-краен. На БФБ подобни компании, с толкова рисков прифил, СтарТъпи, БИЙН, Канибали, Сини коли и всякакви други хазартни схеми следва да са забранени!!!!
Причини: по-добра цена от ИПО-то, не много, но кой ти дава 3-4%..... по-важното е растящите приходи и печалба и акцията става доста секси ако продължи да пада, мисля да усреднявам..... нещо си спомням, че четох за гарантиран % дивидент от печалбата, ама 40% ли беше, че не ми се рови сега?
Минимум 40% е по устав. Възможно е обаче с 85% от гласовете да се преодолее това изискване. А в момента маджо има над 85%. Но не мисля, че ще се възползва. Нагласата му е да създава доверие в инвестиционната общност. Предполагам, че когато международната ситуация се успокои, ще продаде още 10%, за да се увеличи free float-ът и ликвидността. Имам много, защото мажоритаря ми вдъхва доверие, фирмата стои добре на пазара, а и плановете за експанзия ми изглеждат обещаващи. Късмет на държащите тук колеги.
По зле си и от козата. Извинявай за откровеността. Поне имаш много пари за губене за разлика от него
при толкова дружества с история...и обезценени от пазара...да се забие човек в някви хазартни фараони....не е майтап работа.
Явно паникьорите от войната им се продава не гледат резултати... аз мисля че още лято ще сме изненадани приятно с готини резултати
Обратното се оказва - явно пазарните участници гледат и калкулират. Акцията не се търгуваше с месеци.... какво очакваш. Скапа им се целия пазар с Украйна, който беше и най-перспективен. Така е на IPO - риск!!!!
Коментар