Казаха че е имало технически проблем и не са разбрали че е забранен чата. Ще пуснат писмо и всеки ще може да си зададе въпросите директно ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧата изключен и викат: "Няма въпроси"!!!
Е как да питам за листването във Франкфурт ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеИ аз очаквам по около 2 лв на акция печалба за 2022 и 1 лев дивидент.
Извинявам се колеги, но не мога да се въздържа да се самоцитирам от преди около година. Да ме прощават Нострадамуси, пророци и прочие - не се опитвам да ги конкурирам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво - тук стават все по-добре нещата
"1)Да серазпредели дивидент на акционерите, притежаващи акции от капитала на
Дружеството, в размер на 1 лв. на акция или сума в общ брутен размер на 12 960 018
лв. Дружеството ще изплати на акционерите гласувания дивидент наведнъж в рамките
на до 60 дни от провеждането на общото събрание при условия и ред, съгласно
предложението на Съвета на директорите."
- 1 like
Коментар
-
Браво - тук стават все по-добре нещата
"1)Да серазпредели дивидент на акционерите, притежаващи акции от капитала на
Дружеството, в размер на 1 лв. на акция или сума в общ брутен размер на 12 960 018
лв. Дружеството ще изплати на акционерите гласувания дивидент наведнъж в рамките
на до 60 дни от провеждането на общото събрание при условия и ред, съгласно
предложението на Съвета на директорите."Last edited by tony1975; 22.05.2023, 19:33.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
фитили няма всичко е въпрос на общуване-законно...а и знаеш че никога не лъжа... мен може да ме лъжат и използват понякога- за пари.... да бъде честен нито едно от двете... нямам интерес... продадох тук след ipo купих илевън на 15 лв продадох илевън на 23 лв и го замених за една извънборсова сделка която силно се надявам да стане борсова и трябваше спешно много кеш...тук чух за втори дивидент и че работят за листване в Германия... навремето ги консултирах тези сладури за едно ДДС от Великобритания как може да си го възстановят...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Много ти приляга да пускаш "фитили".
Оглеждаш или вече имаш дял?Last edited by Scottie Pippen; 22.05.2023, 20:37.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
... чувал ли си нещо за втори дивидент щели да дават септември още толкова стотинки?!
Оглеждаш или вече имаш дял?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Спокойствие и само спокойствие. Хартишката е добра и се развива добре (особено по-добре ще е ако се освободи от котвата фк"левски". Тук левски е в кавички разбира се, няма как да е в друго). Според мен, хартишката е с такъв ръст и перспектива че можем да я наречем ръстова позиция която е чудесна за диверсификация и за която почти нямам съмнение, че ще докаже в някой момент че "фундаментът бие сентимента" А освен това е и дивидентна
ps притежавам малко хартишки, (както обичаше да казваш - за 100 лв), което може да даде странната обосновка, че не е препоръка ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук няма новини - събрание, дивидент, Франкфурт?
ps притежавам малко хартишки, (както обичаше да казваш - за 100 лв), което може да даде странната обосновка, че не е препоръка ))Last edited by precakanoto; 21.05.2023, 02:24.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Някой може да е прочел със закъснение статията: https://www.infostock.bg/infostock/c...ktiv-balgariya
Но не е много трудно според мен цената да се вдигне с 18 % за една сесия тук - едва ли има много желаещи да продават под цената на IPO - то, имайки предвид доброто развитие на компанията. Ако някой иска да посъбере повечко акции, ще трябва да вдигне бида.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар