IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
    Здравейте,

Някой да има представа на какво се дължи това раздвижване по позицията, защото не откривам инфо в медиите?

P.S. Имам акции
    Някой може да е прочел със закъснение статията: https://www.infostock.bg/infostock/c...ktiv-balgariya

Но не е много трудно според мен цената да се вдигне с 18 % за една сесия тук - едва ли има много желаещи да продават под цената на IPO - то, имайки предвид доброто развитие на компанията. Ако някой иска да посъбере повечко акции, ще трябва да вдигне бида.

Коментар

• Що такава цената днес ???
      Имам ...

Коментар

• Само аз ли привидях тук аукцион на 17,20 лв?
        18+ % за днес

Коментар

• Здравейте,

Някой да има представа на какво се дължи това раздвижване по позицията, защото не откривам инфо в медиите?

P.S. Имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абе как 100 души събирате по 200к за билети?!?!?!?
            Вчера на мача с ЦСКА нямаше 10к човека, а билетите бяха по 10 и 20лв !?!?!?
            Само за Ваша информация на въпросното събитие друга организация взимаше парите от билетите... За този сезон има продадени над 6500 абонаментни карти, колкото няма цялата А група. Средната посещаемост на мачовете този сезон е над 10 000, а тези 100 души е опашката пред магазина преди домакинските мачове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

A кой ли е "невидимият" и защо се е наложило точно на най-милото и честно мило да се прави на спонсор на Левски?

Кубрате, Левски генерира по около 200-250 000 на свой мач в ерата Мъри (в евротурнирите и повече) и точно това стресна тукашните хорица и този, дето ги прати. Но дори и тези 200-250 000 лева на мач, които са колкото на всички останали отбори в А група общо, са недостатъчни - имаме 20 мача на Герена на сезон, т.е. 5 милиона приходи от билети. Още 5 милиона идват от другите неща, които феновете купуваме. И пак трябват още, тези не стигат, щото едни други хорица, пратени като сегашния ни "спонсор" от то4ния човек, чието име не следва да се изрича, ни заробиха в дългове.

А защо няма опашка от рекламодатели - ми щото едни Палми пречат с договора си за управление и желанието всичко да минава през тях. Щото ни били спонсор - ай сиктир, да си отиват при фалшивата коса на май прешъс и да се оправят както си искат. Ама един човек, на който явно дължат нещо, не дава....
              Нека компанията се оттегли от въпросния клуб и нещата ще станат обозримо по-добре. Относно дали някой иска или не иска да е спонсор ще се разбере скоро. Но неблагодарността българска ни е в кръвта. Лично желая оттегляне на компанията от спонсорството и нека видим колко ще са желаещите да "спонсорират". Желаещите ще са точно 0.

Коментар

A кой ли е "невидимият" и защо се е наложило точно на най-милото и честно мило да се прави на спонсор на Левски?

Кубрате, Левски генерира по около 200-250 000 на свой мач в ерата Мъри (в евротурнирите и повече) и точно това стресна тукашните хорица и този, дето ги прати. Но дори и тези 200-250 000 лева на мач, които са колкото на всички останали отбори в А група общо, са недостатъчни - имаме 20 мача на Герена на сезон, т.е. 5 милиона приходи от билети. Още 5 милиона идват от другите неща, които феновете купуваме. И пак трябват още, тези не стигат, щото едни други хорица, пратени като сегашния ни "спонсор" от то4ния човек, чието име не следва да се изрича, ни заробиха в дългове.

А защо няма опашка от рекламодатели - ми щото едни Палми пречат с договора си за управление и желанието всичко да минава през тях. Щото ни били спонсор - ай сиктир, да си отиват при фалшивата коса на май прешъс и да се оправят както си искат. Ама един човек, на който явно дължат нещо, не дава....
                Абе как 100 души събирате по 200к за билети?!?!?!?
                Вчера на мача с ЦСКА нямаше 10к човека, а билетите бяха по 10 и 20лв !?!?!?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  .
                  Колега прав сте, спорта ни е олицетворение на държавата! В държавата ни се краде на всякакво ниво, предполагам няма да имаме различно мнение за това? Преполагам не сте съгласен някакви хрантутници да крадът от бъдещето на децата Ви, от липсващата площадка зад блока, до качественото здравеопазване? Предполагам изказвате несъгласието си с това?

Спонсорството е безсмислено отново сте прав, но ако е нещо по-различно? Затова има хора, които ги е грижа, затова и викаме яростно, защото отнемат нещо от нас и от децата ни! Отборът е тръгнал в посока да се издържа сам, ама това не е в нечии интереси, защото когато си подчинил някого лесно го управляваш. Но тук основния проблем е, че ЛЕВСКИ значи свобода! Проблемът във футбола ни е, като на всяко едно друго ниво в държавата!

Компанията, която е спонсор е публична и ръководството и дължи отговори на акционерите си. Аз ако бях акционер, щях да се поинтересувам на следващото ОСА, след като компанията е спонсор и разходва пари по този договор, който обаче води и до договор за управление, който в момента може да донесе репутационни вреди. Въпросния договр за управление вкарва ли пари в тази компания (ТИБ) или в друга? Не го приемайте, като някаква интрига, сега ми изскача този въпрос, наистина не знам отговора!

Нещо, за което не сте прав е, че нареждате други до ЛЕВСКИ!

Що се отнася до фалит, нас не ни е страх да играем в по-долна група! Да не го искаме и ще се борим да не стане, ама и Ювентус са го правили, и Рейнджърс, но са се върнали там където им е мястото. Едно е сигурно за нас, няма да преоблечем някое чуждо дете с дрехите на нашето и да го обичаме по същия начин!
                  Last edited by Key Ru; 19.04.2023, 19:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

" Невидимия" не разрешава, че в това дередже в което са нормалното състояние е фалит!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Спонсорството носи един голям.. хайде да не казвам какво. Всички са наясно какво е количеството и качеството/в потребителски аспект/ на феновете в България, достатъчно е да погледнем приходите от билети, фенски атрибути и тв права. Ако феновете бяха някакъв потребителски фактор, "Левски", ЦСКА, "Ботев" и пр. щяха да генерират по 1 млн. лв. от домакинство и нямаше да имат такава нужда от бащици и "спонсори". В тази връзка, ако компанията някак се оттърве от "Левски" ще повиши значително както финансовите си резултати, така и цената на акциите.
                      " Невидимия" не разрешава, че в това дередже в което са нормалното състояние е фалит!

Коментар

• Спонсорството носи един голям.. хайде да не казвам какво. Всички са наясно какво е количеството и качеството/в потребителски аспект/ на феновете в България, достатъчно е да погледнем приходите от билети, фенски атрибути и тв права. Ако феновете бяха някакъв потребителски фактор, "Левски", ЦСКА, "Ботев" и пр. щяха да генерират по 1 млн. лв. от домакинство и нямаше да имат такава нужда от бащици и "спонсори". В тази връзка, ако компанията някак се оттърве от "Левски" ще повиши значително както финансовите си резултати, така и цената на акциите.

Коментар

остави го магарето, той се включва в темата само заради мен
                          Винаги съм харесвал скромноста ти

Ако спонсорството носеше достатъчно позитиви, които да си заслужават разходите, сега щяхте да правите кастинг на опашката от желаещи компании да заменят палмите

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Не съм съгласен въпросната компания според мен се е радвала на много позитивен имидж и отношение от страна на феновете.
                            остави го магарето, той се включва в темата само заради мен На мен ми е блокиран де, така че го виждам или ако има бъг в Инвестора (което си е нормално явление ), или ако някой го цитира. Пламите се радваха на огромна подкрепа от левскарите, въпреки супер половинчатите им и измислени действия. Тук коригирам wild at heart, когото много уважавам, но явно не е запознат с договора им с Левски, в който според милото ни Мило следва да дадат 20 милиона (неясно какви - спонсорства ли са, заеми ли) до 2024 (неясно дали включва и 2024 или е до 31.12.2023). А договорът за управление е - ами няма такъв цинизъм - да вземаш 10% от даренията на левскарите, от билетите, от артикулите, които купуваме, от приходите от ЕКТ (човече - от приходите от УЕФА бре - това е световен прецедент, спонсор да взема от парите, които клубът печели с представянето си в Европа!), от приходите от ефбати лигата, от трансферите на футболисти!!! Е, няма такава гавра!!!

Разбира се, това не се осъзнава от средностатистическия чичка, който си мисли, че спонсор и собственик е едно и също, щото някой си давал парите. Значи аз, ако направя една реклама в Инвестора, следва да им взема 10% от рекламните приходи, дето някой дуг си е платул за банерчета на сайта им - уникална логика, нали? Палмите или да стават собственик и да си купуват клуба от скъсаняка, дето го държат на каишка с хазартната му зависимост и назначените от семейството му хора във фирмите им, или да се разкарват с все фалшивата коса на най-милото ни Мило. Това е ясната позиция на феновете, дето ходим на стадиона. И ако те не го осъзнават - дали заради това, че са "помолени" да ни бъдат спонсори от БХ, или заради мегаломанските фантазии на милото, толкова по-зле за тях. Вече им се изрязаха рекламите около стадиона, скоро ще има и други неща - и този път дори трол групите на Илияна Раева във фейса няма да могат да им помогнат
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                              Очаквам скоро целия сектор Б скоро да се появи в тази тема
                              за мен обвързването на коя да е компания с българския футбол в състоянието, в което е, може да донесе само негативи за компанията
                              Не съм съгласен въпросната компания според мен се е радвала на много позитивен имидж и отношение от страна на феновете.

Коментар

• Очаквам скоро целия сектор Б да се появи в тази тема
                                за мен обвързването на коя да е компания с българския футбол в състоянието, в което е, може да донесе само негативи за компанията
                                Last edited by Yori; 19.04.2023, 16:35.

Коментар

Working...
                                X