Аз моите ги продадох преди време след като в един спортен сайт четох интервю с тити папазов. Да, звучи смешно, но той казва нещата такива каквито са и обяснява защо палмс бет не са удължили договора за спонсорство.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
"Доста по-притеснителен е законопроекта за новите отчисления..." Разбирам, че ако изказвам притеснение за законопроект, това е внушение понеже е негативно. Ако съм изброил неща които виждам като недостатъци също и мнения и виждания трябва да са само в положителен аспект. Ами трудно е да се отговори обективно на въпроса защо има разпродажби и цената е надолу ако не гледаме и негативните страни. Отделно изказах и мнение, че промяната на данъка която е приета е реално понижение, и не засяга онлайн бизнеса.
Не давам никакви препоръки, всичко прежденаписано е лично мнение и наблюдение, извинете за спама, ще го прекратя.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancho_iotata Разгледай мнение
Основната цел на форума е да се споделят мнения и виждания, но не и да се правят внушения и опити за манипулации. Трябва да се почертае, че визираната такса, не е въведена и не съществува към момента!!! Факт е, че има законопроект на Закона за хазарта(на ПП Възраждане), където се предвижда подобна такса, но законопроекта дори не е гледан във водещата комисия в парламента. Наскоро мина закона за бюджета, където вече бе разгледан момента с таксите за хазарта. Всеки сам си преценява рисковете (кое ще бъде прието, кое не и т.н.), но да се правят внушения не е редно.
Не давам никакви препоръки, всичко прежденаписано е лично мнение и наблюдение, извинете за спама, ще го прекратя.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами аз го казах. Нова такса която може и да е по-голяма от настоящата печалба на операторите, ако остане в този й вид. По-перспективни възможности (според някои инвеститори) на пазара от тази акция. И онези 30%/70% по моя визия са 20%/20%/60%. Това, че сферата е силно регулирана и като такава много подвластна на политически прищевки, съответно трудно прогнозируема, няма да споменавам....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Винаги съм се чудил до каква добавена стойност водят подобни мнения и коментари? Ако имате да кажете нещо полезно за акцията, или по темата, моля заповядайте. Заяжданията на дребно едва ли ще ви помогнат с каквото и да било...
- 1 like
Коментар
-
Пазара може да не преценява правилно потенциала, но не може вие да не преценявате правилно?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Според мен има два варианта. Единия е пазара да не преценява правилно потенциала на акцията, и причината да е това. (Което според мен е 30% шанс). Другия е да има някаква информация, или проблем, който ние малките акционери не знаем. (Което за мен е 70% шанс). Иначе и аз виждам доста голям потенциал в акцията. Стабилни приходи, развитие, печлалба, дивидент... Освен това мисля че взеха решение да инвестират в ценни книжа със свободния кеш, което допълнително би увеличило приходи и печалба... Но точно заради тази липса на яснота ме притеснява и мен за да вляза с по-голяма сума...
- 1 like
Коментар
-
причините са основно 2:
- тотални неможачи с ултра его, които са меко казно в ступор след връщането на Черепа
- воденичният камък "Левски", скойто не само нямат идея какво да правят, ами и това, дето го правят, им носи само имиджови щети
А що не си подпират акцията, като могат за секунди да я качат на 20 лева, докато увличат балъчета, тип разни други акции, като при това се пласират на западна борса и чакат балъци там - е, идея си нямам. Спокойно с едни 2-3 милиона могат да наравят каквото си пожелаят с тази акция и всички само да ги възхваляват, ама... А 2-3 милиона са реално дребна сума за техния бюджет.
П.С. Вече са отрязали спонсорирането на тяхната ревла Титка в баскета, от поне 5 месеца не дават пари и за футболния отбор - всеки сам да си преценЯ каква е причинатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук някой има ли обяснение за този непрекъснат спад и натиск на цената? Продажбите растат, дивидента си е редовен, да ще има по висок данък за дейността в БГ, ок и печалбата в момента не расте - напълно нормално при експанзия на бизнеса, няма как да няма един период влизайки в нова държава докато се завърти колелото, но продажби на тези нива, когато си влизал на 16-17лв?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Спекулата за вдигане на данъците е доста далеч от истината. От една страна промяната на 20% засяга само наземни залози и лотарийни билети, не онлайн игри. От друга, старото15% от всички залози е доста повече от 20% от разликата между залозите и изплатената печалба. На практика, тази такса е намаление.
Доста по-притеснителен е законопроекта за новите отчисления от 7.5% от всички залози за някакъв фонд за подпомагане. Тази нова удръжка при онлайн залозите, в този й вид, може да изяде цялата печалба в БГ.
А защо има отлив, всеки сам си преценява. Не всеки гледа на колко е влязъл когато преценява перспективите за инвестицията му и дали няма по-добри алтернативи.
Коментар
-
Тук някой има ли обяснение за този непрекъснат спад и натиск на цената? Продажбите растат, дивидента си е редовен, да ще има по висок данък за дейността в БГ, ок и печалбата в момента не расте - напълно нормално при експанзия на бизнеса, няма как да няма един период влизайки в нова държава докато се завърти колелото, но продажби на тези нива, когато си влизал на 16-17лв?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Някой явно е ударил джакпота, и нямат толкова кеш
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар