IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

И аз си всех - колкото за адет... ама то се посъбрали акционерчета, ърм? Ного полезен линк: ного. А в Софарма Имоти и в Жабешкото - след толкова години - сме си 300 спартанци и Леонид играе за цял взвод. За мен е необяснимо - инвеститорчета, дето събират дивиденти, да си нямат пукната Жаба.

Тринайста годинка отварям (от здравословно не трудоспособен дочакал чинно до причиностарчески пенсионер),- тъп но упорит чешит, набележе ли си цел- рие като вол, въпреки че помни приказката за волското риене,...-Тук все още немам, тъй както и от Позлатеното Ви В.Имперско В. Жабче!!!
    Не казвам че съм прав, но за сега си копам по други две три лехи и не изпущам келипира от дивиденти, ей на ако мине връз 50бимберици, лично ще ти обадя до десети месец.
    Зер ти обеща и стори туй, от кога бе да не списваш!Има 3-4 години, по него време копах за 20 до 23бимбидивни, -
    ако щеш сподели за твоя златнооблизващ възход,- Шегичка съботна...може и да блажиш, никой не знае! УСПЕХ В.И.В.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Но с +2 дни сътълмент ;- http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=statistika_emitent
      И аз си всех - колкото за адет... ама то се посъбрали акционерчета, ърм? Ного полезен линк: ного. А в Софарма Имоти и в Жабешкото - след толкова години - сме си 300 спартанци и Леонид играе за цял взвод. За мен е необяснимо - инвеститорчета, дето събират дивиденти, да си нямат пукната Жаба.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от haryy Разгледай мнение

Гледам, че никой не е отговорил на момчето. В сайта на Централен депозитар, има меню справки, помня, че беше в ляво, или май беше статистически данни, и после справки, и за всеки ден, когато има търговия, за всеки емитент, можеш да видиш фри флоута, можеш да видиш и брой акционери. Да не те подведа, без да искам, но горе долу, този е начина.
        Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от haryy Разгледай мнение

Гледам, че никой не е отговорил на момчето. В сайта на Централен депозитар, има меню справки, помня, че беше в ляво, или май беше статистически данни, и после справки, и за всеки ден, когато има търговия, за всеки емитент, можеш да видиш фри флоута, можеш да видиш и брой акционери. Да не те подведа, без да искам, но горе долу, този е начина.
          Извинявам се, сега видях, че инта вече ти е отговорил.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
            Къде виждате колко са акционерите.Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
              ... нека признаем около 400 нови за пазара хората в последното ай Пи О... ние хората от пазара не го харесахме видимо.... но поздравления за надутия “ “омайник” и разбира се за къртовският труд на оо Карол ад... това са много нови хора и пари за пазара.... голямо браво!

С две думи, АРТИСАЛИте кинти се ПОнаместиха тук Там... малко не в темата , нооо за АДМИРАЦИИ може!
              - аз в точно тази позиция нямам! По долу намекнах за още една -не маркирана от Пончо,
              тя от към две годинки расте,- вече е със седмица отпред 7.. , -та за нея

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                В деня без такси акционерите са се увеличили с 12 - най-много от всички дружества. Следващите са ДРОН +7, СИРМА и НЕОХ по +6.
                ... нека признаем около 400 нови за пазара хората в последното ай Пи О... ние хората от пазара не го харесахме видимо.... но поздравления за надутия “ “омайник” и разбира се за къртовският труд на оо Карол ад... това са много нови хора и пари за пазара.... голямо браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

На мен ми е третата....... по тежест
                  Ще се сетиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

В последните двайсетина сесии и втората(по тежест от скоро) моя катери всеки дан с брой-два...-"Иде, идеее..."
                    На мен ми е третата....... по тежест

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      В деня без такси акционерите са се увеличили с 12 - най-много от всички дружества. Следващите са ДРОН +7, СИРМА и НЕОХ по +6.
                      В последните двайсетина сесии и втората(по тежест от скоро) моя катери всеки дан с брой-два...-"Иде, идеее..."

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
                        Къде виждате колко са акционерите.Благодаря.

Но с +2 дни сътълмент ;- http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=statistika_emitent

Коментар

• Къде виждате колко са акционерите.Благодаря.

Коментар

• В деня без такси акционерите са се увеличили с 12 - най-много от всички дружества. Следващите са ДРОН +7, СИРМА и НЕОХ по +6.

Коментар

• Ейй, каквито сте сладкодумни - почти ме навихте да станем и тук дружки

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                                Старите
                                За миг се размечтах Но и така става. Има шанс и да ти подрани изпълнението на прогнозата.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X