Хората са в страх от войната
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнениеИнтересно развитие тука: печалбата за 2021 расте с 30%, рентабилността остава висока, а акцията пада и то с много ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
Благодаря за линка.
Това е един от проблемите при тази позиция, липсата на информация и слабия маркетинг. Бях чул от познати, че ще има уебинар и къде ли не търсих официално инфо и линк, но никъде не намерих...сигурно утре ще сме едва 30-40 човекаLast edited by Poncho; 11.05.2022, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
Благодаря за линка.
Това е един от проблемите при тази позиция, липсата на информация и слабия маркетинг. Бях чул от познати, че ще има уебинар и къде ли не търсих официално инфо и линк, но никъде не намерих...сигурно утре ще сме едва 30-40 човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Това е един от проблемите при тази позиция, липсата на информация и слабия маркетинг. Бях чул от познати, че ще има уебинар и къде ли не търсих официално инфо и линк, но никъде не намерих...сигурно утре ще сме едва 30-40 човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Утре в 10.30 има уебинар, ако това питаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Утре в 10.30 има уебинар, ако това питаш
Last edited by Poncho; 11.05.2022, 00:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеЩяло да има инфо кол, някой знае ли нещо повече по темата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеИзглежда не си продал на максатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар