IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хората са в страх от войната

Коментар

• Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнение
      Интересно развитие тука: печалбата за 2021 расте с 30%, рентабилността остава висока, а акцията пада и то с много ...
      Не съм изненадан. Имаше много спекуланти на IPO-то, влезли за едни бързи 20-30%, очаквайки презаписване, като при много други дебюти на борсата. И след като такова нямаше, а и след добри резултати няма интерес за покупки / което според мен се дължи на очакванията за негативно развитие на пазарите на акции като цяло заради евентуална глобална рецесия /, краткосрочните спекуланти излизат, за да се насочат към по-горещи активи. Тук е подходящо място за инвеститори с по-дълъг хоризонт, какъвто съм и аз. Бих добавил, но не мисля, че имам бърза работа.

Коментар

• Интересно развитие тука: печалбата за 2021 расте с 30%, рентабилността остава висока, а акцията пада и то с много ...

Коментар

• Инвестора: пуснете читав линк към новината!!!

Коментар

• Браво, чудесен линк!

Коментар

• „Телематик“ отчете над 32% ръст на печалбата в края на март! Успешно начало за добра компания!

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение

Благодаря за линка.
                Това е един от проблемите при тази позиция, липсата на информация и слабия маркетинг. Бях чул от познати, че ще има уебинар и къде ли не търсих официално инфо и линк, но никъде не намерих...сигурно утре ще сме едва 30-40 човека
                http://www.x3news.com/ е мястото за информиране. Отделно видях и рекламен банер тук в Инвестора.
                Last edited by Poncho; 11.05.2022, 22:55.

Коментар

Благодаря за линка.
                  Това е един от проблемите при тази позиция, липсата на информация и слабия маркетинг. Бях чул от познати, че ще има уебинар и къде ли не търсих официално инфо и линк, но никъде не намерих...сигурно утре ще сме едва 30-40 човека
                  Имаше нужда и аз така смятам, надявам се да кажат интересни неща, мен лично ме интересува с кой друг пазар ще заменят Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    Благодаря за линка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Утре в 10.30 има уебинар, ако това питаш
                      Какви ли готини новини ще обявят пак... нямам търпение да чуя... явно се гони органичен ръстеж на акцията с фундамент...а не балони!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

https://us02web.zoom.us/webinar/regi...SpihvcDVvlfztQ
                        Last edited by Poncho; 11.05.2022, 00:16.

Коментар

Щяло да има инфо кол, някой знае ли нещо повече по темата?

Коментар

• Щяло да има инфо кол, някой знае ли нещо повече по темата?

Коментар

• Засега само купувам..

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                                Изглежда не си продал на макса
                                А как да продаде? Максът беше на IPO-то
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X