Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
- 1 like
-
fur6ton, защо смяташ, че не си агресивен , когато нямаш опит и имаш само една акция и хейтиш по позиция , която не познаваш.. Хейта не е ли агресия..Да не би за тебе да е комплимент..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеfur6ton, Разбрахме, че твоята гледна точка е да си купил една акция и да раздаваш акъл за всички други.. От колко време търгуваш и си на борсата- може ли да ни информираш..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Според мен, тук до голяма степен зависи от гледната точка, като миноритарни акционери, основното нещо, което би следвало да ни интересува е цената на акцията, защото има много дружества с фундамент, и пак си струват стотинки. Сега по отбелязаните от теб неща - дивидента, аз мисля, че е глупост да събираш пари от инвеститорите и след 3 месеца да върнеш една част като дивидент; ръста в отчета, впечатлен съм, няма какво да кажа, браво; сплита е чисто техническа процедура, не виждам някакъв особен смисъл в нея. Все пак се листнаха преди 3 месеца, можеха спокойно да организират нещата така че цена на акция да е 16-17 лв. и броя в обръщение да е по 3. Относно моите шитове, нямам особено акции, чакам с интерес отчета на Агрия.
Цената на акцията не е само функция на качествата на дружеството. Листването стана в най-неподходящия момент - началото на война. Тръгнаха с голямата кошница за пари, но тук вина има посредника по емисията - беше ясно че трудно могат да се съберат дори 20 млн. лв. от пазара, а те заявиха двойно повече. Затова и цената е такава.
Това е единственото дружество, за което се сещам, имащо в устава си ясни критерии за разпределяне на дивидент и тази година не е изключение.
Сплита /увеличение на капитала/ вероятно не е замислен изначално, но цената не върви, а той се харесва на инвеститорите и нищо не коства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеfur6ton, A 5 процента дивидент, 30 процента ръст на първият отчет и сплит лошо ли е..И от тебе чакам да ми посочиш кой от твоите шитове е направил нещо такова за няколко месеца..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнта винаги бяга , когато не му е на сгода.. Аз не го питам за ХЕС- питам го пак..Коя нова компабия е имала такъв старт.. Дано да продължат в същия дух..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Кире, кое те впечатлява толкова?-
Успех за увличащите се по 3%тна доходност!
Без никакви други сравнения между двете компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнта, тебе какво те впечатлява в твоите шитове.. Това е едно от малкото листнати компании с отличен старт..Дай пример за твоите с такива резултати и дивидент в началото..
Сега съм зает с други неща,...- може би на пролет 23г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Как точно догодина ще има п/е 7(или малко повече), ще даде поне 50% от печалбата дивидент и дивидентната доходност ще е 3%?
ЕЖ ми каза, а дали ще е... остава за догодина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Кире, кое те впечатлява толкова?-
Успех за увличащите се по 3%тна доходност!
Коментар
Коментар