If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От гледна точка на Грую, може би не е много честно, защото цесекарите направиха сплит 1:2 ( клонираха на два отбора) доколкото Левски е само един към момента
Изобщо интересни са ми сплитските акции. Имам хартишки от тях, пък и от ранни години хазартът ми е интересен от аналитична гледна точка, а не от игрална. Е чат пат слагам по някой скромен залог като на Хърватска ей така с експериментална цел, колкото да тествам монте-карлото
Тук ще има един паричен и един непаричен дивидент. Непаричният дивидент трябва да бъде в размер на 2 нови акции за 1 стара. Това би трябвало да означава, че цената ще падне с размера на непаричния дивидент нали т.е това би трябвало да е сплит?
Не е препоръка!
Тук ще има един паричен и един непаричен дивидент. Непаричният дивидент трябва да бъде в размер на 2 нови акции за 1 стара. Това би трябвало да означава, че цената ще падне с размера на непаричния дивидент нали т.е това би трябвало да е сплит?
Не е препоръка!
... големият ви показа че ще изкупи всичко до 50ллв... цената няма да пада определено... а вие зор да. Му продавате!
Не е препоръка!
Не ми дреме, че са спонсори на Левски и ги спасиха от фалит.Те и Мъри Стоилов.Важното е да ми донесат пари. Левски е марка в БГ и половината комарджии фенове на Левски да изберат Палмс а не Ефбет например ще е добре за акционерите. Аз хазарт не играя.
Точно така - това им е стратегията и на тях. И засега работи
Скоти, ще трябва да дойда някой път до Плевен да полафим
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не ми дреме, че са спонсори на Левски и ги спасиха от фалит.Те и Мъри Стоилов.Важното е да ми донесат пари. Левски е марка в БГ и половината комарджии фенове на Левски да изберат Палмс а не Ефбет например ще е добре за акционерите. Аз хазарт не играя.
Нашият футбол е точно толкова селски, корумпиран и с уредени мачове, колкото БФБ е селска, с търговия с вътрешно инфо и осрани мажоритари. Нищо лично
Имаш право... но не изцяло... шефа на бфб е готин и опитва да случва неща въпреки хората които го назначиха... и липса на законова и политическа подкрепа...к курупцията е в други две институции трайно свързани с бфб... за мажоритарите ти казах 5 са читави... другите не стават.... а ти дори и туй не стопли с многото жокери... които хората ти даваха... помпене момпене ... - балони и кви ли не дирижабалски изпълнения/- умно момче си не си лош човек.... но се излагаш с колоритното не познание и не адекватнос
Ми приеми, че нищо не знаеш Точно тази е, при това не отвчера. 20 милки ще налеят до 2025, което принципно е сравнително нищо за имиджа, които им носи подобно спонсорство. Само бюджета за реклами миналата година е бил към толкова. Точно заради спонсорството към Левски, Палмите са със супер висок положителен рейтинг у нас, щото реално ни спасиха от сигурен фалит с техните 2 милки в точното време
Коментар