И аз се качих на този влак. Не се сещам за такава издънка в скромния си 15-год опит на БФБ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЕй туй е най-лошото, ама накрая май крупието ще плаща обезщетения.
За сега да си плати, а от подир всички знаем, че ще си вземе без да ни пита
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
... а крупието е в отпуска
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
На хазарт, като на хазарт...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ какво....Днес пак 50+?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДруг служител в ТР може да го пусне или пък съдията да е благосклонен
Без ново ОСА едва ли ще мине...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ какво....Днес пак 50+?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТвърде неприятно. Щях да пиша за този риск покрай многото сплитове напоследък, но се отказах, а ето че той се материализира.
Ако и съда откаже вписването капитала няма да се увеличи и за евентуални ново общо събрание ще има нова дата, нов акционерен списък, ново решение, нови 14 дни за правото да участваш. Купилите на 1/3 от цената би следвало да са купили стария капитал, а продалите са прецакани. Докато новия капитал и новите акции не са вписани в ТР риска при продажба макар и теоретичен съществува, а ето че сега е реален.
Надявам се че има някакви механизми за защита на продалите, но аз не знам за такива.
Откакто почнаха да викат на сплита "дивидент в акции" някак си се разми същността му, а именно най-често увеличение на капитала или намаляване на номинала на акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук ще има май ново ОСА, ТР отказа вписване
Ако и съда откаже вписването капитала няма да се увеличи и за евентуални ново общо събрание ще има нова дата, нов акционерен списък, ново решение, нови 14 дни за правото да участваш. Купилите на 1/3 от цената би следвало да са купили стария капитал, а продалите са прецакани. Докато новия капитал и новите акции не са вписани в ТР риска при продажба макар и теоретичен съществува, а ето че сега е реален.
Надявам се че има някакви механизми за защита на продалите, но аз не знам за такива.
Откакто почнаха да викат на сплита "дивидент в акции" някак си се разми същността му, а именно най-често увеличение на капитала или намаляване на номинала на акцията.Last edited by Poncho; 16.07.2022, 17:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеСкоро ще дойдат и новите акции, внесени са в ТР
Тук ще има май ново ОСА, ТР отказа вписване
Коментар
Коментар