Айсбергче?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПревели са ми дивидента...и то повече отколкото очаквах,баси....ама така е...който не чете...хубавото, е че изненадата се оказа приятна...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз не знам от къде се появиха тези 8 лв и дали са от старите или са от новите.... но единствено с фундамент биха им се получили... компанииите от портфейла си вървят повече от. Прекрасно... аз лично очаквам преоценки с нетърпение!... прогнозата ми остава13 лв!( от старите)
За да не се питаме повече за 8те и 9те лв., че и от кои акции е заложената цена в ръста на компанията за 2022
ще го пейсна този материал положен под съпътстващата покана за ИОСИ на
- "Ейч Ар Кепитъл АД-София представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 20-07-2022г. от 11:00 часа в гр. София "
с т 3,
Съветът на директорите на “Ейч Ар Кепитъл” АД предлага пред членовете на Съвета на директорите да бъдат поставени следните цели за 2022 год:
1. Набиране на допълнително финансиране в размер от минимум 1 000 000 евро за инвестиции на Дружеството.
2. В края на 2022 година цената за търгуване на акциите на Дружеството на БФБ да е над 8 лв. за една акция
3. Увеличение на печалбата на Дружеството за 2022 год. с 30 % спрямо финансовия резултат за 2021 год., като под печалба на Дружеството се има предвид печалбата за текущата година, в която не се включват ефектите от оценки на финансови активи и пасивиLast edited by inta53; 04.08.2022, 00:05.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ще ми е интересно на базата на какво ще стане 8 или 24 от старите? Виж 8 от старите е реално, даже вече беше - следя с интерес
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Питах по долу, ама немА ответ;- за кои иде реч..., а писах 9,0 оти не е за спор "кога не се знае- знае ли се?"Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
С венчърите никога нищо не се знае
Питах по долу, ама немА ответ;- за кои иде реч..., а писах 9,0 оти не е за спор "кога не се знае- знае ли се?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ще ми е интересно на базата на какво ще стане 8 или 24 от старите? Виж 8 от старите е реално, даже вече беше - следя с интересLife won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе нали са обещали 8 лева до края на годината....ще им почкам отчета....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
9,0Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе нали са обещали 8 лева до края на годината....ще им почкам отчета....
9,0
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНесериозна работа...после ще искат пари....
Коментар
Коментар