Като гледам цената на Дронамикс Кепитъл очевидно купуващите инвеститори смятат, че оценката на Дронамикс Глобъл при следващото увеличение на капитала ще е поне 265 млн.евро, което за мен е доста оптимистична прогноза. Особено ако купуващият в момента инвеститор е достатъчно голям и може да бъде допуснат да участва в бъдещо увеличение директно, а не през SAFE инструмента. Надявам се скоро да разберем тъй като 5,9 млн. лв няма да стигнат за дълго.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Добре де. Признавам че се нагувичух яко. Ето и моите мнения - цената е точно там според мен, но би пораснсла още. Така мисля Аз. ..
За мен лично цената е редно да е четворка :
Ето и моите твърдения ( уж)
1-Това е уникална компания и не бива да се сравнява с Алтерко , щото при ребрандировача дето му викат някои , може да има рязка конкуренция при всеки нов продукт от Китайчетата.
2-- всеки да си смята и да си носи риска
.
Имаме чудесни инвеститори на бфб, ето затова bfb уил райз
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеСпоред мен - Балон балон балон , гранде балонеро - внимание балоне!
Дали ще видим Феликс Баумгартнер с рекорд в скока от балонерска височина? - предстои да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Сложна е играта на дронове, не е за простосмъртни като нас, тя е за хора с много пари, любители на екстремни преживявания
За мен лично цената е редно да е четворка :
Ето и моите твърдения ( уж)
1-Това е уникална компания и не бива да се сравнява с Алтерко , щото при ребрандировача дето му викат някои , може да има рязка конкуренция при всеки нов продукт от Китайчетата.
2-- всеки да си смята и да си носи риска
.Last edited by MrSi; 31.12.2021, 10:45.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение
Хаха! Да гледам Алтерко ли и да си летя в облаците, докато не ме удари гръм?!
Кое да гледам?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение
Хаха! Да гледам Алтерко ли и да си летя в облаците, докато не ме удари гръм?!
Кое да гледам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Не обръщай значение
Кое да гледам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнениеНякой може ли да сметне при тази цена от 2.34 лв. (12 500 000 лв. капитализация) на колко е оценен големият DRON майка?
Над 1 млрд. лв. (500 млрд. евро)?
Правилно ли смятам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеЗащо ли никой не коментира темата.
- 1 like
Коментар
Коментар