IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моите ги похарчих по инерция и веднага получих мейл да си попълня липсите в сметката

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Защо заблуждаваш хората, каква ти е целта!? Парите са блакирани както казва Пончо.. ти не знам какво точно си похарчил, но не и тях!
      Абе блокирани, ама до оня ден си седяха в платформите /поне при мен/ и спокойно можеше да ги похарчиш къде по грешка къде съзнателно, въпреки че реално ги няма. Приятно бях изненадан, че при продажбите на ДРОН-а парите не влязоха в салдото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

И как ги похарчи, като ги няма. Ей на при мене празно.
        Между другото, днес чак дойдоха от SO.
        Зависи от ИП, на мен вечер ми ги блокират, не веднага след продажбата, а от SO-то ми дойдоха преди седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Недей така, нали сделките на борсата са необратими. Аз вече похарчих парите от продажбата
          И как ги похарчи, като ги няма. Ей на при мене празно.
          Между другото, днес чак дойдоха от SO.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Недей така, нали сделките на борсата са необратими. Аз вече похарчих парите от продажбата
            Защо заблуждаваш хората, каква ти е целта!? Парите са блакирани както казва Пончо.. ти не знам какво точно си похарчил, но не и тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Това е "направено", щото докато не е вписвано в ТР нищо не съществува. С други думи в момента се търгува едно нищо, което се опредметява едва след впиването в ТР. Ако вземе, че нещо в процеса на увеличение на капитала се "счупи" и то не се случи парите трябва да се върнат на участвалите и всички сделки с "нищото" да се върнат назад, щото са сключвани с нещо дето го няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                ... Може пък с цел намаляване на волатилността е направено. ...
                Това е "направено", щото докато не е вписвано в ТР нищо не съществува. С други думи в момента се търгува едно нищо, което се опредметява едва след впиването в ТР. Ако вземе, че нещо в процеса на увеличение на капитала се "счупи" и то не се случи парите трябва да се върнат на участвалите и всички сделки с "нищото" да се върнат назад, щото са сключвани с нещо дето го няма.

Коментар

Знам го, приел съм го и не мисля че е тъпо. Това е по-добрия вариант, отколкото въобще да не може да се търгува емисията до вписването й.
                  Как мислиш. Това не намалява ли вероятността от скъсяване на емисията? Може пък с цел намаляване на волатилността е направено. Т. Е. дребен спекулант ако продаде всичко, после ще му трябва страничен кеш за да пробва да си ги върне в ниското , тъй като парите са му блокирани.
                  Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Сега ще ти закопчеят паричките чааак докато регистрират емисията в търговския регистър,че и още няколко дена .Много тъпо е това.
                    Знам го, приел съм го и не мисля че е тъпо. Това е по-добрия вариант, отколкото въобще да не може да се търгува емисията до вписването й.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Ако си останат с брадите, то дота хора ще останат без парите /вложени тук/!!!
                      Ми дано не става
                      Но и това е опция
                      аз бих повече заложил на софтуеризма отколкото на виртуализма

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ейиии - и това е за уважение. Ми дано се обръснат. Стискам палци. (yes)
                        То и Трифон Иванов (да почива в мир) не можа да sе обръсне, щото не стана световен шапмион.
                        Дано наште с дрона станат
                        Ако си останат с брадите, то дота хора ще останат без парите /вложени тук/!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

те казаха, че ще се обръснат когато завършат успешно дрона
                          Ейиии - и това е за уважение. Ми дано се обръснат. Стискам палци. (yes)
                          То и Трифон Иванов (да почива в мир) не можа да sе обръсне, щото не стана световен шапмион.
                          Дано наште с дрона станат

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Браво Батя.. Чудесно изпълнение.
                            И аз мисля същото = , че братята трябва да се обръснат, ако искат да се разграничат от талибани.
                            поне да замязат на човеци !
                            те казаха, че ще се обръснат когато завършат успешно дрона

Коментар

Слязох от дрончето аз! Доволен от возенето и с прибрана страхотна печалба ​​​​​​

Успех на акционерите и скоро братята да се обръснат
                              Браво Батя.. Чудесно изпълнение.
                              И аз мисля същото = , че братята трябва да се обръснат, ако искат да се разграничат от талибани.
                              поне да замязат на човеци !

Коментар

• aз инвестирах в еханг (EH) там е бъдещето на дроновете, китайците нямат равни, разлизирах 10х печалба за 2 месеца

Коментар

Working...
                                X