Моите ги похарчих по инерция и веднага получих мейл да си попълня липсите в сметката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Защо заблуждаваш хората, каква ти е целта!? Парите са блакирани както казва Пончо.. ти не знам какво точно си похарчил, но не и тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
И как ги похарчи, като ги няма. Ей на при мене празно.
Между другото, днес чак дойдоха от SO.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Недей така, нали сделките на борсата са необратими. Аз вече похарчих парите от продажбата
Между другото, днес чак дойдоха от SO.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Недей така, нали сделките на борсата са необратими. Аз вече похарчих парите от продажбата
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТова е "направено", щото докато не е вписвано в ТР нищо не съществува. С други думи в момента се търгува едно нищо, което се опредметява едва след впиването в ТР. Ако вземе, че нещо в процеса на увеличение на капитала се "счупи" и то не се случи парите трябва да се върнат на участвалите и всички сделки с "нищото" да се върнат назад, щото са сключвани с нещо дето го няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение... Може пък с цел намаляване на волатилността е направено. ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Знам го, приел съм го и не мисля че е тъпо. Това е по-добрия вариант, отколкото въобще да не може да се търгува емисията до вписването й.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Сега ще ти закопчеят паричките чааак докато регистрират емисията в търговския регистър,че и още няколко дена .Много тъпо е това.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Ако си останат с брадите, то дота хора ще останат без парите /вложени тук/!!!
Но и това е опция
аз бих повече заложил на софтуеризма отколкото на виртуализма
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ейиии - и това е за уважение. Ми дано се обръснат. Стискам палци. (yes)
То и Трифон Иванов (да почива в мир) не можа да sе обръсне, щото не стана световен шапмион.
Дано наште с дрона станат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
те казаха, че ще се обръснат когато завършат успешно дрона
То и Трифон Иванов (да почива в мир) не можа да sе обръсне, щото не стана световен шапмион.
Дано наште с дрона станат
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Браво Батя.. Чудесно изпълнение.
И аз мисля същото = , че братята трябва да се обръснат, ако искат да се разграничат от талибани.
поне да замязат на човеци !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСлязох от дрончето аз! Доволен от возенето и с прибрана страхотна печалба
Успех на акционерите и скоро братята да се обръснат
И аз мисля същото = , че братята трябва да се обръснат, ако искат да се разграничат от талибани.
поне да замязат на човеци !
Коментар
Коментар