IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Слязох от дрончето аз! Доволен от возенето и с прибрана страхотна печалба ​​​​​​

Успех на акционерите и скоро братята да се обръснат
    Сега ще ти закопчеят паричките чааак докато регистрират емисията в търговския регистър,че и още няколко дена .Много тъпо е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Слязох от дрончето аз! Доволен от возенето и с прибрана страхотна печалба ​​​​​​

Кое страхотно, оборота пак бакалия
      Ох да бе, ти ли си ... как забравям

Коментар

• Слязох от дрончето аз! Доволен от возенето и с прибрана страхотна печалба ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

На презентацията братя Райт обясниха нещата. Мисля, че трябва да я има качена някъде. Има път, който трябва да бъде извървян, но според мен идеята е да не казвам гениална, но отлична. Риск има ли - има. Аз затова участвах с много по-малко пари, отколкото ми беше първоначалната идея. Засега не съм си продал акцийките, но и това е опция.
          Какво значи гениална или отлична? Нито е нова, нито е тяхна. Те залагат на химера - едни данни без тестове, без покритие - и накрая като все някога полети играчката, ще ги удари по челото реалността - че нито е по-икономично, нито има клиенти за него. Е, тогава и вас ще ви отрезви, че парите ви са потънали в заплати на всички тия бивши вице-та на какво ли не

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

В моята компания търсих хора за без пари, но никой не дойде на интервю. Искаш ли да ти насроча
            Пробвай, щом те влече

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Имаме и други играчи на БИЙМ-а с апортни вноски от съмнителен характер - е тук дори апортна вноска тип "патент" няма, както в Биодит
              Да напомня - всички тия имена на бивши хора от разни компании не са химера - това са хора в управлението и борда, получаващи ПАРИ. Затова са там Вашите пари, честито.

Става още по-хубаво, след секса вчера - днес обясняват на канарчетата как са се минали:

С 90% от привлечените 6 млн. лв. (или с 5,4 млн. лв.) ще се участва в бъдещо увеличение на капитала на Dronamics Global Limited, което държи идеята за транспортния дрон. С останалите 10% ще бъдат заплатени разходите по предлагането и оперативните разходи по функционирането на „Дрoнaмикс Кепитъл“ ЕАД в дългосрочен план.

Привилегията е да се купят дялове от самата идея за транспортен дрон, намираща се в Dronamics Global Limited, с таван на оценката от 125 млн. евро и отстъпка от 20%.

Имате привилегията хахахаха, да си дадете париоте за НИЩО, за 1 страница описание.
              В моята компания търсих хора за без пари, но никой не дойде на интервю. Искаш ли да ти насроча

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Стига де, вярно ли, интелигентен човек си! И какво им е ноу-хауто - нова индустрия в доставка с дронове - уау, някой пак се опитва да открива топлата вода. А ако знаеш каква индустрия има с продаването на парцели на Луната или наименоването на планети - ум да ти зайде. Нито едно не е легално де и има нулева правна стойност, ама на, индустрия си е и все се намира някой романтичен тъпак да подари на гаджето си планета с нейното име или друг "инвеститор", дето да си купи парцел на луната

Та и тук - нова индустрия. Каква нова индустрия е това, къде ти е технологичното предимство, патент за нея ще има ли, или веднага може да се окупира от други тая ниша? Те такива въпроси, ама няма ядове, докато може, яхтата ще помага, ако се "случи", докато стигнат кинтите, "случи" се, ако не се случи, ми значи не се е случило и толкова
                На презентацията братя Райт обясниха нещата. Мисля, че трябва да я има качена някъде. Има път, който трябва да бъде извървян, но според мен идеята е да не казвам гениална, но отлична. Риск има ли - има. Аз затова участвах с много по-малко пари, отколкото ми беше първоначалната идея. Засега не съм си продал акцийките, но и това е опция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Стига де, вярно ли, интелигентен човек си! И какво им е ноу-хауто - нова индустрия в доставка с дронове - уау, някой пак се опитва да открива топлата вода. А ако знаеш каква индустрия има с продаването на парцели на Луната или наименоването на планети - ум да ти зайде. Нито едно не е легално де и има нулева правна стойност, ама на, индустрия си е и все се намира някой романтичен тъпак да подари на гаджето си планета с нейното име или друг "инвеститор", дето да си купи парцел на луната

Та и тук - нова индустрия. Каква нова индустрия е това, къде ти е технологичното предимство, патент за нея ще има ли, или веднага може да се окупира от други тая ниша? Те такива въпроси, ама няма ядове, докато може, яхтата ще помага, ако се "случи", докато стигнат кинтите, "случи" се, ако не се случи, ми значи не се е случило и толкова

Да напомня - всички тия имена на бивши хора от разни компании не са химера - това са хора в управлението и борда, получаващи ПАРИ. Затова са там Вашите пари, честито.

Става още по-хубаво, след секса вчера - днес обясняват на канарчетата как са се минали:

С 90% от привлечените 6 млн. лв. (или с 5,4 млн. лв.) ще се участва в бъдещо увеличение на капитала на Dronamics Global Limited, което държи идеята за транспортния дрон. С останалите 10% ще бъдат заплатени разходите по предлагането и оперативните разходи по функционирането на „Дрoнaмикс Кепитъл“ ЕАД в дългосрочен план.

Привилегията е да се купят дялове от самата идея за транспортен дрон, намираща се в Dronamics Global Limited, с таван на оценката от 125 млн. евро и отстъпка от 20%.

Имате привилегията хахахаха, да си дадете париоте за НИЩО, за 1 страница описание.
                  Last edited by redcretin; 09.12.2021, 19:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    Ако махнем Агрия вчера, където бяха прехвърлени акции за близо 1 млн. лева, при Дронамикс имаше оборот, който е почти колкото на всички останали емисии на ОФИЦИАЛЕН пазар. Явно е, че на пазара има страшно много пари, които искат частица от бъдещето. Те и ТЕСЛА нямаха печалба до преди 2 години, но виж ги сега къде са. Пари при пари отиват. Съжалявам тези, които не повярваха и не се включиха...

ПС: Има ли някакъв проблем с шерването на снимки, тази се опитвам от вчера да кача
                    О, сега Дронамикс от братя Райт станаха братя Мъск
                    Явно е, че на пазара има балъци с излишни пари, достатъчно предпазливи досега да не ги губят на БФБ официалния сегмент. Защо си мислят че БИЙМ-а е различен - ами защото не познават бизнеса, който е листван там. С едни сладки приказки и нищо зад тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                      Най-нелепото, е че освен завод, капитал, каквоти и да е активи, дори и акции няма още, но вие вече ПИЧЕЛИТЕ. Само на БФБ, БИЙН пазара.
                      Г-н Harry Kane, сухо дупе риба не яде.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Това не е компания за дронове. Това е компания, която ще използва дронове за бързи и евтини доставки... Те на практика основават нова индустрия.
                        Дали ще успеят е отделен въпрос, но идеята е супер!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Най-нелепото, е че освен завод, капитал, каквоти и да е активи, дори и акции няма още, но вие вече ПИЧЕЛИТЕ. Само на БФБ, БИЙН пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                            Нима очаквате да строят фабрика за дронове? Най простото и сигурно решение е да се поръчат при специализиран производител, което вероятно ще направят след като имат капитала.
                            Точно така, не им трябва Фабрика, Ще си купят, ще аутсорсват, също като Лещерко, и те нямат нищо, НО ВЕЧЕ С "ПЛАНОВЕ" за придобивания.
                            Това е толкова смешно и нелепо.
                            Пак ще кажа, от година го казва, това не е Китай, не е Америка, няма подкрепа от ЦК на Китай, от САЩ, не са Гейтс, Мъск или Безос.
                            Едно е идея и концептуална компания на Мъск, друго е 11Канибала, Морганик, Биологичен одит, аз мисля, че даже, ако сега ви пита за всичките 10 БОЙН ипота, с които удобно бяха източени над 60 милиона лева, няма да може да им кажете имета, защото вече не ги помните.
                            А скоро, няма и да искате да чуете за тях нищо, също като шитните от 2007, помпните ли ги? или не?
                            Те поне имат халета, заводи, земи, машини и т.н.
                            Къде по-добре е голи идеи, или нещо дигитално?

Коментар

• Това не е компания за дронове. Това е компания, която ще използва дронове за бързи и евтини доставки... Те на практика основават нова индустрия.
                              Дали ще успеят е отделен въпрос, но идеята е супер!

Коментар

• Нима очаквате да строят фабрика за дронове? Най простото и сигурно решение е да се поръчат при специализиран производител, което вероятно ще направят след като имат капитала.

Коментар

Working...
                                X