IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
    Индиректното дискредитиране на някого не дава никакъв отговор на съвсем резонния въпрос - защо от инвестиралите в дружеството няма хора от авио бизнеса?
    По-важното е мениджъри да имат с познания и опит в авиобизнеса.Дано да са им такива.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мда, браво, чудесен коментар - като изключим някогашните ти залитания по умрялото цска, по другите теми са почти 100% топ коментатор
      Индиректното дискредитиране на някого не дава никакъв отговор на съвсем резонния въпрос - защо от инвестиралите в дружеството няма хора от авио бизнеса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        1,7-1,8 можем да видим като цена в следващите дни си мисля аз... чакам СМС с точната цифра
        СМС-2 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
          Ех Груйче, видиш ли малко балонче скачай смело защото то има еластични свойства и може да се превърне в голям хубав балон. Нима не надуваш детски балони само защото някога ще се спукат. Разбира се че е добре човек да инвестира в здрави стоманобетонни акции даже те са идеални за пенсионери които ще живеят 200-300 години.
          Мерси, точно това и правя - възползвам се доволно добре в последно време. Като изключим фаулът при Неохим, където влязох урболешката и после научих някои неща, и нулевата ми игра с Импулс-а, имам 5 други сделки, от които съм изкарал като за 2 Японии в рамките на последните 6 месеца. Доволен съм просто не го обявявам, тъй като ми писна от криви коментари. Но който ме е питал на лично, не съм отказал отговор, доколкото ми стигат силите и възможностите
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение
            Добреее…но никой не ми отговори какво правим с 11C (Илевън Кепитъл) и техните 12% от Дронамикс ГЛОБЪЛ?!
            те са оценени на 50 млн. в момента или цялата компания я оценяват колкото Дронамикс, без да броим останалите компании, които притежават…Не разбирам и никой нищо не казва за това!
            Този въпрос се надявам да получи отговор на 15.12.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Иначе принципно въпросът ти съдържа отговора в себе си Тази компания е създадена, за да се разводнява капитал с някакви мъгляви цели и толкова. Но при положение че е пълно с лесни пари навсякъде, що да не им ги оберат? Както казах, следва "то просто се случи" в Балонерко, всичко на БФБ е възможно, особено ако си имаш яхтсмени на борда
              т.е. цената на DRO е преекспонирана в момента, не е близо 10 млн., и съответно делът на 11C не е 50 млн., а по-малко и реално 11C си е сравнително добре оценена с портфолиото, което има в момента?

Коментар

• Ех Груйче, видиш ли малко балонче скачай смело защото то има еластични свойства и може да се превърне в голям хубав балон. Нима не надуваш детски балони само защото някога ще се спукат. Разбира се че е добре човек да инвестира в здрави стоманобетонни акции даже те са идеални за пенсионери които ще живеят 200-300 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                  Има един Константин с някакъв бекграунд в областта (да си електроинженер не значи непременно, че можеш да направиш Тесла, все пак) и няколко техничара около него. Всичките останали десетки "бизнес ангели", "аристократи с безупречна репутация" и пр. нямат нищо общо с авиоиндустрията, освен че са летели със самолет, част от тях в бизнес класа. Да си даваме сметка за реалностите все пак...

Ако нещо греша, ще се радвам някой да ме поправи.

Харесва ми коментара ти, но реалностите към момента са такива, че откакто затвориха Националната лотария остават повече пари на хората с голям рисков апетит да си "инвестират". Бийм пазарът се превърне в чудесно място да се превъртат бързо парите и така ще е още известно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение
                    Добреее…

но никой не ми отговори какво правим с 11C (Илевън Кепитъл) и техните 12% от Дронамикс ГЛОБЪЛ?!

те са оценени на 50 млн. в момента или цялата компания я оценяват колкото Дронамикс, без да броим останалите компании, които притежават…

Не разбирам и никой нищо не казва за това!
                    Няма нужда да разбираш, но явно си нов и още не си се ориентирал. На БФБ има няколко типа играчи, но основните, които се открояват, са 2:
                    - такива, които могат да смятат коефициенти и търсят цялото налично, легално инфо
                    - такива, които са седели на коленцето на някой чичикак и/или имат телефонна любов с когото трябва

Тъй като вторите обикновено са по-гласовити, а и понякога казват предварително какво ще се случи, то техните поддръжници (а и многоникови акаунти) заглушават първата група. В следствие на което третата група, които са масата на БФБ, а именно случйано попаднали, ИТ с някой лев отгоре, нови играчи, които искат д аправят яката кинта, щотот така са гледали по филмите и т.н. изпадат в ступор и не получават отгвори на елементарни въпроси, совен - бегай бе, цървул, хейтър, ако не те кефи, продавай и т.н.

Иначе принципно въпросът ти съдържа отговора в себе си Тази компания е създадена, за да се разводнява капитал с някакви мъгляви цели и толкова. Но при положение че е пълно с лесни пари навсякъде, що да не им ги оберат? Както казах, следва "то просто се случи" в Балонерко, всичко на БФБ е възможно, особено ако си имаш яхтсмени на борда
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Има един Константин с някакъв бекграунд в областта (да си електроинженер не значи непременно, че можеш да направиш Тесла, все пак) и няколко техничара около него. Всичките останали десетки "бизнес ангели", "аристократи с безупречна репутация" и пр. нямат нищо общо с авиоиндустрията, освен че са летели със самолет, част от тях в бизнес класа. Да си даваме сметка за реалностите все пак...

Мда, браво, чудесен коментар - като изключим някогашните ти залитания по умрялото цска, по другите теми са почти 100% топ коментатор

Коментар

• Има един Константин с някакъв бекграунд в областта (да си електроинженер не значи непременно, че можеш да направиш Тесла, все пак) и няколко техничара около него. Всичките останали десетки "бизнес ангели", "аристократи с безупречна репутация" и пр. нямат нищо общо с авиоиндустрията, освен че са летели със самолет, част от тях в бизнес класа. Да си даваме сметка за реалностите все пак...

Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение

И на това си има отговор, но не сте внимавали достатъчно на презентациите

Коментар

Не искам да убивам ентусиазма, но на никой ли не му прави впечатление, че в цялата елитна компания няма нито един човек от авиоиндустрията, който да разбира нещо от дронове?

И на това си има отговор, но не сте внимавали достатъчно на презентациите

Коментар

• Не искам да убивам ентусиазма, но на никой ли не му прави впечатление, че в цялата елитна компания няма нито един човек от авиоиндустрията, който да разбира нещо от дронове?

Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                            Вчера мечките тук получиха добър урок - да бързаш да продаваш акция, която има потенциал да се увеличи в пъти Пък и парите от продажбите вчера май чак догодина...

Едва ли скоро на БФБ ще имаме възможност да инвестираме в подобна компания - от Документа за допускане :

Инвестициите в SAFE инструменти са от над 40 физически и юридически лица, а 36% от тях (1,875,000 евро) са от съществуващите дялови инвеститори в Дронамикс Глобъл – Илевън Кепитъл, Спийдинвест и Бойко Яръмов. Сред инвеститорите в останалите 63% от инвестираните в SAFE суми са: съоснователи и основи мениджъри на Телерик, най-големият клуб на ангел инвеститори в България CEO Angels Club, водещият британски акселератор Founders Factory (в който инвеститори са easyJet, L’Oreal, Marks & Spencers, Standard Bank, Johnson & Johnson и др), бивш глобален изпълнителен директор на DHL, бивш глобален изпълнителен директор на Thomas Cook Group, собственици и мениджъри на логистични компании в Канада, САЩ и Близкия Изток, ръководители във водещи световни технологични компании като Фейсбук, Амазон, Роблокс и др, финансови специалисти от международни банки (напр. Дойче Банк), консултантски компании (McKinsey) и инвестиционни фондове (напр. Generation Investment Management - водещ фонд за инвестиции в зелена икономика, управляващ активи за над $36 млрд), и други. Тези физически и юридически лица са от държави като България, САЩ, Канада, Великобритания, Сингапур, Швейцария, Хонг Конг, Германия и др. Всички инвеститори в Дронамикс са с безупречна репутация и помагат със съвети, споделяне на опит и контакти при привличането на талант, клиенти, медии, доставчици и инвеститори

Коментар

• Вчера мечките тук получиха добър урок - да бързаш да продаваш акция, която има потенциал да се увеличи в пъти Пък и парите от продажбите вчера май чак догодина...

Едва ли скоро на БФБ ще имаме възможност да инвестираме в подобна компания - от Документа за допускане :

Инвестициите в SAFE инструменти са от над 40 физически и юридически лица, а 36% от тях (1,875,000 евро) са от съществуващите дялови инвеститори в Дронамикс Глобъл – Илевън Кепитъл, Спийдинвест и Бойко Яръмов. Сред инвеститорите в останалите 63% от инвестираните в SAFE суми са: съоснователи и основи мениджъри на Телерик, най-големият клуб на ангел инвеститори в България CEO Angels Club, водещият британски акселератор Founders Factory (в който инвеститори са easyJet, L’Oreal, Marks & Spencers, Standard Bank, Johnson & Johnson и др), бивш глобален изпълнителен директор на DHL, бивш глобален изпълнителен директор на Thomas Cook Group, собственици и мениджъри на логистични компании в Канада, САЩ и Близкия Изток, ръководители във водещи световни технологични компании като Фейсбук, Амазон, Роблокс и др, финансови специалисти от международни банки (напр. Дойче Банк), консултантски компании (McKinsey) и инвестиционни фондове (напр. Generation Investment Management - водещ фонд за инвестиции в зелена икономика, управляващ активи за над $36 млрд), и други. Тези физически и юридически лица са от държави като България, САЩ, Канада, Великобритания, Сингапур, Швейцария, Хонг Конг, Германия и др. Всички инвеститори в Дронамикс са с безупречна репутация и помагат със съвети, споделяне на опит и контакти при привличането на талант, клиенти, медии, доставчици и инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                                Ако махнем Агрия вчера, където бяха прехвърлени акции за близо 1 млн. лева, при Дронамикс имаше оборот, който е почти колкото на всички останали емисии на ОФИЦИАЛЕН пазар. Явно е, че на пазара има страшно много пари, които искат частица от бъдещето. Те и ТЕСЛА нямаха печалба до преди 2 години, но виж ги сега къде са. Пари при пари отиват. Съжалявам тези, които не повярваха и не се включиха...

ПС: Има ли някакъв проблем с шерването на снимки, тази се опитвам от вчера да кача
                                Аз им се доверявам, защото мисля че е по-добре да се доверяваш и понякога да бъдеш разочарован от колкото никога да не се доверяваш и от време на време да бъдеш прав.
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X