IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако махнем Агрия вчера, където бяха прехвърлени акции за близо 1 млн. лева, при Дронамикс имаше оборот, който е почти колкото на всички останали емисии на ОФИЦИАЛЕН пазар. Явно е, че на пазара има страшно много пари, които искат частица от бъдещето. Те и ТЕСЛА нямаха печалба до преди 2 години, но виж ги сега къде са. Пари при пари отиват. Съжалявам тези, които не повярваха и не се включиха...

ПС: Има ли някакъв проблем с шерването на снимки, тази се опитвам от вчера да кача

Коментар

• Добреее…

но никой не ми отговори какво правим с 11C (Илевън Кепитъл) и техните 12% от Дронамикс ГЛОБЪЛ?!

те са оценени на 50 млн. в момента или цялата компания я оценяват колкото Дронамикс, без да броим останалите компании, които притежават…

Не разбирам и никой нищо не казва за това!

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
        И както напомнят от Карол - това е делът преди разводняването му, което е неизбежно, особено като се има предвид, че братята са "специалисти" по привличането на всевъзможен капитал. Карол е допуснал, че този дял ще спадне на 1,08% но пък, за да излезе сметката, е допуснал, че Дронамикс глобъл ще се листне на голяма борса и ще докара 2 млрд лв капитализация и така ще донесе за 5-7 години 4 пъти възвръщаемост на дарителите в Дронамикс капитал.
        Достатъчно е човек да прегледа отчетите, за да му светне поредната черна дупка
        Чак ми е кеф, че оголи алчните ви душици с нови 5млн.

Коментар

• И както напомнят от Карол - това е делът преди разводняването му, което е неизбежно, особено като се има предвид, че братята са "специалисти" по привличането на всевъзможен капитал. Карол е допуснал, че този дял ще спадне на 1,08% но пък, за да излезе сметката, е допуснал, че Дронамикс глобъл ще се листне на голяма борса и ще докара 2 млрд лв капитализация и така ще донесе за 5-7 години 4 пъти възвръщаемост на дарителите в Дронамикс капитал.

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Как точно стигаш до тази цифра? Може би чрез дела, който се пада на Дронамикс Капитал от Дронамикс Глобъл?
            Дронамикс капитал ще инвестира 90% от 5 867 490 лв в SAFE при оценка на Дронамикс Глобъл на 125 млн. евро или 244 478 750 лв, което означава, че поскъпването с 50% на Дронамикс Капитал означава и 50% поскъпване на Дронамикс Глобъл до 367 млн лв.
            Да, точно така.

В момента Дронамикс Кепитъл струва 8,7 млн. лв. срещу което ще притежава 2,16% от капитала на Дронамикс Глобъл. 8.7/0.0216=402 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Е защо са те понижили?Преди нали направо ти звъняха?
              Свършиха безплатните минути, че тоя месец много обаждания.. Ама СМС-и има засега в пакета

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение

При Дронамикс, в момента акциите се разменят при оценка 200 млн. евро (!).
                Как точно стигаш до тази цифра? Може би чрез дела, който се пада на Дронамикс Капитал от Дронамикс Глобъл?
                Дронамикс капитал ще инвестира 90% от 5 867 490 лв в SAFE при оценка на Дронамикс Глобъл на 125 млн. евро или 244 478 750 лв, което означава, че поскъпването с 50% на Дронамикс Капитал означава и 50% поскъпване на Дронамикс Глобъл до 367 млн лв.
                Last edited by LaCosta; 08.12.2021, 23:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                  Дроновете са си гореща тема. Ето едни американски, от които имам: https://finance.yahoo.com/quote/UAVS Сега капитализация им е около 170 млн долара. Преди няколко месеца е била около 1,5 млрд.
                  Та по аналогия потенциал за движения има.
                  Особено виртуалните, еша си нямат

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    1,7-1,8 можем да видим като цена в следващите дни си мисля аз... чакам СМС с точната цифра
                    Е защо са те понижили?Преди нали направо ти звъняха?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Дроновете са си гореща тема. Ето едни американски, от които имам: https://finance.yahoo.com/quote/UAVS Сега капитализация им е около 170 млн долара. Преди няколко месеца е била около 1,5 млрд.
                      Та по аналогия потенциал за движения има.
                      Last edited by melon; 08.12.2021, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        1,7-1,8 можем да видим като цена в следващите дни си мисля аз... чакам СМС с точната цифра
                        Евала Батя!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

„Дронамикс“ е и първият и единствен стратегически партньор на IATA за безпилотни летателни апарати в целия свят.
                          https://www.investor.bg/novini-i-ana...350-kg-341356/
                          Голям майтап - и неспособен да проведе дори един полет Той така е "партньор" и на ДХЛ, само дето на тях им е през дедовия за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Голяма търговия днес И аз като Батя ударих едно рамо с малко бройки в ниското за да увелича бройките от ИПО-то.

БФБ изглежда все по добро място и вярвам че много нови бикове ще дойдат и през 2022.
                            пътят към ада е осеян с добри намерения - при положение че основните ти покачващи се компании са финансов инженеринг на яхтата и врътки на чичикака и ортака, ще си останем с добрите намерения! Апропо, тук влзяох само заради яхтата - бях убеден, че първият ден ще я надуят, все пак този филм го прожектират вече нязнам за кой път, а и както казах, след Балонерко всичко у нас е възможно
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Голяма търговия днес И аз като Батя ударих едно рамо с малко бройки в ниското за да увелича бройките от ИПО-то

БФБ изглежда все по добро място и вярвам че много нови бикове ще дойдат и през 2022.
                              Започва да намирисва на родео
                              От 2009 досега, Дау жонс направи скок от 7000 до 35000
                              А ние направихме за същото време 250 до 600. Така че си е време, да видим един хубав ръст,
                              Току преди да сме се гушнали с еврото

Коментар

• Голяма търговия днес И аз като Батя ударих едно рамо с малко бройки в ниското за да увелича бройките от ИПО-то.

Коментар

Working...
                                X