IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Марияне, съгласен съм че е така с правата, но в случая сделките имат реален сетълмент и парите се изплащат от депозитаря. Проверих, няма грешка, мога да си изтегля парите
    И кой е посредника?

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

това са права
      видял си парите в акаунта за 2та дни докато трае сетълмента но после изчезват (дефект в брокерските платформи за тези 2 дни)

ще ги видиш пак когато впишат емисията в ЦД

така е при емисиите права от десет и повече години
      това което се трейдва сега са права
      сделките са необратими но кеша малко по натам

Проверено
      питано и логично

не харчете парите от правата че ИПто ще ви се обади че сте шорт на кеша

Поздрави
      Марияне, съгласен съм че е така с правата, но в случая сделките имат реален сетълмент и парите се изплащат от депозитаря. Проверих, няма грешка, мога да си изтегля парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
        Хм, взема да си сменя и аз посредника, ли?
        Не мислех че на хора с претенции за знания /колегата ВВ50/, трябва да им се обяснява като на ученици..

Мариян поне е проявил завидно търпение и педагогически умения.. адмирации

Коментар

• Слязох и цената се срина. Браво на мен

Коментар

Парите са ми по сметка от деня на сетълмента и могат да бъдат изхарчени. Така че както казах сделките са необратими и явно някой друг се опитва да заблуждава хората
            това са права
            видял си парите в акаунта за 2та дни докато трае сетълмента но после изчезват (дефект в брокерските платформи за тези 2 дни)

ще ги видиш пак когато впишат емисията в ЦД

така е при емисиите права от десет и повече години
            това което се трейдва сега са права
            сделките са необратими но кеша малко по натам

Проверено
            питано и логично

не харчете парите от правата че ИПто ще ви се обади че сте шорт на кеша

Поздрави

Коментар

Парите са ми по сметка от деня на сетълмента и могат да бъдат изхарчени. Така че както казах сделките са необратими и явно някой друг се опитва да заблуждава хората
              В случая Батя е прав. И моите пари от продажба ги няма. Интересно ще ми е ако пробвате да изхарчите тези пари, дали ще стане?

Коментар

• Хм, взема да си сменя и аз посредника, ли?

Коментар

Кой е посредника?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Защо заблуждаваш хората, каква ти е целта!? Парите са блакирани както казва Пончо.. ти не знам какво точно си похарчил, но не и тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                      Тъкмо ще им отидем на гости
                      къде ще ходим?

Коментар

• Тъкмо ще им отидем на гости

Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                        Седем инвестиционни посредника са записали акции от „Дронамикс“

Едно физическо лице е купило 9,44% от емисията, или 503 620 акции

https://www.investor.bg/novini-i-ana...namiks-341608/

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          Седем инвестиционни посредника са записали акции от „Дронамикс“

Батя хахаха Инак много ме кефи липсата на образование у местния "инвеститор" в дисциплината аритметика, в прав текст е обяснено как ще го оберат

Коментар

• Седем инвестиционни посредника са записали акции от „Дронамикс“

Коментар

• Слязох и аз от дрона. И тук с добра доходност. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
                                Един въпрос към инвестиралите тук: някой от вас има ли изобщо идея от авиация, дронове, логистика, законодатеслтво в областта, управление и т.н?
                                да

Коментар

Working...
                                X