If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Онлайн среща с инвеститори Виртуално събитие за настоящи и потенциални инвеститори. Гост на събитието ще бъде г-н Свилен Рангелов, съосновател на Dronamics Global Limited. Дата Час 22 март 2024 г. 14:00 ч. - 15:00 ч.
Годишната справка си е там , нищо интересно , очевидно никаква дейност не се развива в БГ-клонинга и толкоз . Аааа, и една девойка излиза Теодора , нищо общо с авиацията, нито като образование, нито като работа преди 2021 . Явно от ПР и реклама разбира , то за Дроната друго не е нужно . Справка - Линкедин Teodora Gerdjikova
Годишната справка си е там , нищо интересно , очевидно никаква дейност не се развива в БГ-клонинга и толкоз . Аааа, и една девойка излиза Теодора , нищо общо с авиацията, нито като образование, нито като работа преди 2021 . Явно от ПР и реклама разбира , то за Дроната друго не е нужно . Справка - Линкедин Teodora Gerdjikova
Не търся конспирация ако трябва да съм чесетен се зарадвах, че пуснаха нещо официлно. За това исках да го видят инвеститорите, но има рестрикции и не мога да го кача.
Ами пишеш за схема та затова ! Дайте да не търсим винаги схеми, нищо че сме в България !
Колега не търси конспирация, защото това се е случвало много пъти за различни компании !
Не търся конспирация ако трябва да съм чесетен се зарадвах, че пуснаха нещо официлно. За това исках да го видят инвеститорите, но има рестрикции и не мога да го кача.
Само не можах да разбера, каква беше схемата с пичовете от Дронамикс?
Преди час качиха официално Годишна справка за финансовото състояние на Дронамикс Кепитъл, в сайта на https://www.x3news.com
И след десет минути го махнаха, но за моя радост аз успях, да го дръпна.
За съжаление, не мога да го кача, защото PDF е голям размер.
Колега не търси конспирация, защото това се е случвало много пъти за различни компании !
Преди час качиха официално Годишна справка за финансовото състояние на Дронамикс Кепитъл, в сайта на https://www.x3news.com
Изпитваш голямо удоволствие да ни спасиш от некачествена акция или не ти го побира въображението как точно пък тези двамата братя ще си намерят нишата..?! Нека проследим след месец дали ще стартира първата линия.
Тук не си прав
Аз също съм на мнение че братята са намерили стахотна ниша
Единствената разлика е че си мислим за различни ниши
А редовна линия няма никакъв проблем да стартира - Доста компании летят на загуба няма да е нищо иновативно
Коментар