IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Интересно е да се наблюдават 5млн акции в обръщение. Може и да направим 1 млн оборот за деня
    Пише се обрАщение, ама нищо - да научиш нещо и от мен. Оборот от 1 милион не е проблем за всяка чиста акция, тази още не е такава, така че може само да напъване на яхтсмените и дотам
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Приятно съм изненадан от обемите. Аз разкеших 50% от позицията, другите ще ги държа дългосрочно!
      Интересно е да се наблюдават 5млн акции в обръщение. Може и да направим 1 млн оборот за деня

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Купих доста около 1,30
        Да видим...
        Удивяваш ме, ще не си взе от ИПО-то? Или нямаше пари тогава? Или не ти се обадиха по телефона, че ще има презаписване, че да сложиш по-голяма сума?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Спомних си някои мисли от един майстор за славното борсово минало:
          "Ако всички спекулират в една позиция, нещата се провалят"
          "Масовите психологически реакции на борсата са като в театъра: когато един се прозине, в кратко време всеки се прозява. Когато се разкашля, започва да кашля цялата зала."
          "Борсата е глезена и непредвидима. Трябва да можеш и да предвидиш реакциите на публиката."
          Сещате се - Андре Костолани
          Глупости - просто сме в 2007 и всякакви идиотии са на мода - чисти акции, нелетящи ракетомоделизъмчета и т.н. Щом има идиоти, които да си дават парите за дивотии с вяра в светолото бъдеще, мое задължение е да им ги взема. Тук беще поредната такава дивотия - щом тълпата иска, нека ѝ дадем. Взех си печалбата и продължавам напред - някога се смеех на хорицата, дето продаваха в първия ден на ИПО-то, но вече не. Дават ли ти сигурна печалба, кеширай си я, поне докато балонът не гръмне

Коментар

• Приятно съм изненадан от обемите. Аз разкеших 50% от позицията, другите ще ги държа дългосрочно!

Коментар

• Купих доста около 1,30
              Да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                Излете ли ДронАт !?
                Спомних си някои мисли от един майстор за славното борсово минало:
                "Ако всички спекулират в една позиция, нещата се провалят"
                "Масовите психологически реакции на борсата са като в театъра: когато един се прозине, в кратко време всеки се прозява. Когато се разкашля, започва да кашля цялата зала."
                "Борсата е глезена и непредвидима. Трябва да можеш и да предвидиш реакциите на публиката."
                Сещате се - Андре Костолани

Коментар

Излете ли ДронАт !?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ти пък,- покрай тия бради какви манекенки търсиш? - с бурки по без гащи?
                    Абе с почти 6 млн свежа пара, събрана от балъците тука за една статуя на самолетче - недей ти тъй

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      Напълно се разочаровах - очаквах поне две манекенки да заголят крак около ДРОНАТ.

Ти пък,- покрай тия бради какви манекенки търсиш? - с бурки по без гащи?

Коментар

• Солташак. В тая статуя на дрон сигурно и мотор няма, да не говорим за авионикс.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=tMFctWQKOGo

Коментар

Излете ли ДронАт !?
                            Според мен по важният въпрос е "кацна ли?"...........

Коментар

• Напълно се разочаровах - очаквах поне две манекенки да заголят крак около ДРОНАТ.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Излете ли ДронАт !?

Коментар

Working...
                                X