If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Четох някъде за 5млн долара, но го казах по спомен. Сега след, като питахте се разрових и не намирам инфо дали са набрани. Иначе, ако са и вече се работи по нови офиси с тези пари, то ще се отрази в резултатите в скоро време.
Предположения за цената на варантите?
Ако имаше нещо подобно наще хора щяха да са изписали 3-4 статии по темата
Четох някъде за 5млн долара, но го казах по спомен. Сега след, като питахте се разрових и не намирам инфо дали са набрани. Иначе, ако са и вече се работи по нови офиси с тези пари, то ще се отрази в резултатите в скоро време.
Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.
Хидрогенера расте с 250-300% сравнено с 23-та година. Европейския съюз и в частност Германия гласуваха да се заделят няколко милиарда в следващите години за развитие на водородната технология. Освен това Хидрогенера искат да излизат на бийм до края на годината. Имвенчър 2 имаха около 2% от компанията, тази година докупиха още акции и сега не съм сигурен какво имаме. Подобно стана и с Болерон - имахме през Имв2, после на IPO-то закупиха директно акции през Импулс.
Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.
Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3
Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3
Новини ще има активно на есен, да се подгреят следващите права ...
нямам никаква идея, когато започна търговията с правата се бях наредил да купувам на 1ст., но останах разочарован, та и тук май ще е така. При всички положения зависи от представянето на Шелли,
Каква Ви е прогнозната цена ,от която ще започне търговията.
Аз смятам че ще е над 0.25.
Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
Какво да са избере.
нямам никаква идея, когато започна търговията с правата се бях наредил да купувам на 1ст., но останах разочарован, та и тук май ще е така. При всички положения зависи от представянето на Шелли,
Начинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.
Защо си записал варанти тогава като ще продаваш на 0.10.
Котировки може да има всякакви но сделки на 0.10 ми се струва абсурд.
Начинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.
...... емисията безналични варанти е допусната до търговия на пазар ВЕАМ с дата на въвеждане за търговия 29 юли 2024 г., борсов код IMPW1.
Каква Ви е прогнозната цена ,от която ще започне търговията.
Аз смятам че ще е над 0.25.
Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
Какво да са избере.
Коментар