IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
    7ст за право ще записвате на 1.74 акции
    ама и аз туй си се чудя колко хора ги е напекло слънцето и не могат да смятат… математика за трети клас!

А

Коментар

• https://youtu.be/LCG8fNoT8Wo?si=uPHTm3p3DcvHQ-zv

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Съни има предвид Сториид дейта а не Импулс ....
        И аз това имах предвид. Освен ако сравнението не е в положителен смисъл.
        Last edited by dimi71; 11.06.2024, 12:58.

Коментар

• 7ст за право ще записвате на 1.74 акции

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Това е шегичка, нали?
            Съни има предвид Сториид дейта а не Импулс ....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Тук работата все повече заприличва на Дрона...
              Това е шегичка, нали?

Коментар

Чак пък дрона!?!
                Тук имаме продукт, който вече работи и генетрира приходи/все още незначителни/, а и има реален шанс да доведе до революция в обработката на данни.

Коментар

Грешите... за това... и за доста други неща...

Очевидно е, че говоря с безпогрешно същество, с каквито е пълна околността.

Е, аз не се срамувам да призная, че често правя грешки.

Така и не разбрах (от безпогрешните), ако е грешка да получаваш 5-цифрено възнаграждение месечно, то - къде все пак (ние, грешните в "доста други неща") да инвестираме, за да печелим като вас на БФБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Мисля, че на тоя етап не бихте отказала, ако американската компания, основана от българин - ви предложи мястото на топ-мениджър в оофиса й в София? (но, възможно е и да греша)...
                    Грешите... за това... и за доста други неща...

Коментар

Тук работата все повече заприличва на ...

Мисля, че на тоя етап не бихте отказала, ако американската компания, основана от българин - ви предложи мястото на топ-мениджър в оофиса й в София? (но, възможно е и да греша)...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Основаната от българин американска компания Storied Data отваря офис в София

Компанията разработва нов формат за представяне на данни и набира 5 млн. долара финансиране

"...Которов добавя, че за офиса компанията е обмисляла и Испания, но в крайна сметка България е надделяла. "Ние имаме български инвеститор, който вложи голямо усилие в това да ни помогне да намерим клиенти - така както правят традиционните активни фондове за рисков капитал в САЩ. Освен това аз съм българин и тук има прекрасни предпоставки за бизнес - добро местоположение и талантливи хора.""

Коментар

• Днес пак ни отказаха да публикуват броя акции притежавани директно от Импулс. Според мен са следните
                          Телематик 21 000, Спиди 1625, БФБ 57 250, Смарт Органик преди увеличението 4000, Бианор след увеличението 63 400

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                            Тъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.

Иначе от срещата одеве очакването или желанието за излизане от Шели чрез търгово в следващите две-три години ми се струва любопитно.
                            Струва ми се, че евентуалното излизане от Шели ще е заради срока на имвенчърите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Тъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.

Иначе от срещата одеве очакването или желанието за излизане от Шели чрез търгово в следващите две-три години ми се струва любопитно.
                              Това за Шели се говори от много време - договорът на Кирш е до 2026та

Коментар

• Тъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.

Коментар

Working...
                                X