If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чак пък дрона!?!
Тук имаме продукт, който вече работи и генетрира приходи/все още незначителни/, а и има реален шанс да доведе до революция в обработката на данни.
Очевидно е, че говоря с безпогрешно същество, с каквито е пълна околността.
Е, аз не се срамувам да призная, че често правя грешки.
Така и не разбрах (от безпогрешните), ако е грешка да получаваш 5-цифрено възнаграждение месечно, то - къде все пак (ние, грешните в "доста други неща") да инвестираме, за да печелим като вас на БФБ?
Мисля, че на тоя етап не бихте отказала, ако американската компания, основана от българин - ви предложи мястото на топ-мениджър в оофиса й в София? (но, възможно е и да греша)...
Мисля, че на тоя етап не бихте отказала, ако американската компания, основана от българин - ви предложи мястото на топ-мениджър в оофиса й в София? (но, възможно е и да греша)...
Основаната от българин американска компания Storied Data отваря офис в София
Компанията разработва нов формат за представяне на данни и набира 5 млн. долара финансиране
"...Которов добавя, че за офиса компанията е обмисляла и Испания, но в крайна сметка България е надделяла. "Ние имаме български инвеститор, който вложи голямо усилие в това да ни помогне да намерим клиенти - така както правят традиционните активни фондове за рисков капитал в САЩ. Освен това аз съм българин и тук има прекрасни предпоставки за бизнес - добро местоположение и талантливи хора.""
Днес пак ни отказаха да публикуват броя акции притежавани директно от Импулс. Според мен са следните
Телематик 21 000, Спиди 1625, БФБ 57 250, Смарт Органик преди увеличението 4000, Бианор след увеличението 63 400
Тъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.
Иначе от срещата одеве очакването или желанието за излизане от Шели чрез търгово в следващите две-три години ми се струва любопитно.
Струва ми се, че евентуалното излизане от Шели ще е заради срока на имвенчърите.
Тъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.
Иначе от срещата одеве очакването или желанието за излизане от Шели чрез търгово в следващите две-три години ми се струва любопитно.
Това за Шели се говори от много време - договорът на Кирш е до 2026та
Коментар