IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Къде видяхте, че Сториед дата са набрали ресурс?
    Четох някъде за 5млн долара, но го казах по спомен. Сега след, като питахте се разрових и не намирам инфо дали са набрани. Иначе, ако са и вече се работи по нови офиси с тези пари, то ще се отрази в резултатите в скоро време.

Предположения за цената на варантите?
    Last edited by polax; 28.07.2024, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.

Хидрогенера расте с 250-300% сравнено с 23-та година. Европейския съюз и в частност Германия гласуваха да се заделят няколко милиарда в следващите години за развитие на водородната технология. Освен това Хидрогенера искат да излизат на бийм до края на годината. Имвенчър 2 имаха около 2% от компанията, тази година докупиха още акции и сега не съм сигурен какво имаме. Подобно стана и с Болерон - имахме през Имв2, после на IPO-то закупиха директно акции през Импулс.
      ​​​​

Коментар

Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.

Къде видяхте, че Сториед дата са набрали ресурс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3

Коментар

Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3
            Новини ще има активно на есен, да се подгреят следващите права ...

Коментар

• https://www.investor.bg/a/539-banki-...-kiberzashtita

​​@Сосайбър

Коментар

В портфолиото има и други перли, които ще светят

Коментар

нямам никаква идея, когато започна търговията с правата се бях наредил да купувам на 1ст., но останах разочарован, та и тук май ще е така. При всички положения зависи от представянето на Шелли,
                  В портфолиото има и други перли, които ще светят

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Каква Ви е прогнозната цена ,от която ще започне търговията.
                    Аз смятам че ще е над 0.25.
                    Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
                    Какво да са избере.
                    нямам никаква идея, когато започна търговията с правата се бях наредил да купувам на 1ст., но останах разочарован, та и тук май ще е така. При всички положения зависи от представянето на Шелли,

Коментар

• Първоначално изпратено от Apolori Разгледай мнение
                      Начинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.
                      Защо си записал варанти тогава като ще продаваш на 0.10.
                      Котировки може да има всякакви но сделки на 0.10 ми се струва абсурд.
                      Last edited by Fil67; 25.07.2024, 14:29.

Коментар

• Начинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.

Коментар

...... емисията безналични варанти е допусната до търговия на пазар ВЕАМ с дата на въвеждане за търговия 29 юли 2024 г., борсов код IMPW1.
                          Каква Ви е прогнозната цена ,от която ще започне търговията.
                          Аз смятам че ще е над 0.25.
                          Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
                          Какво да са избере.

Коментар

• ...... емисията безналични варанти е допусната до търговия на пазар ВЕАМ с дата на въвеждане за търговия 29 юли 2024 г., борсов код IMPW1.

Коментар

• Това не знам дали е качвано тук, но много ми харесва

https://www.impulsegrowth.eu/dve-kompanii-ot-portffolioto-v-prestijna-klasacia/

SoCyber
                              и Digital Lights (към момента Wiser Technology), които са част от портфолиото на Impulse GROWTH, присъстват в престижната класация на Deloitte EMEA Technology Fast 500. Тя отличава най-бързо растящите технологични компании от Европа, Африка и Близкия Изток, които са показали най-висок ръст на приходите си през последните 3 години.

Digital Lights е софтуерна компания, специализирана в създаване на решения за отбраната, космоса, телекомуникации и мобилност. За посочения период от 36 месеца дружеството се класира на 375-о място с 488% ръст в приходите. Digital Lights е част от обединените под общия бранд Wiser Technology организации, който включва:
                              • Bulbera (“Булбера” ООД) – компания, която се занимава с разработка на специализирани софтуерни решения в областта на телекомуникациите, електронната търговия и здравеопазване;
                              • GotoAdmins (“ГоуТуАдминс Груп” ООД) – бързо развиваща се ИТ компания, чиято тясна специализация е в областта на дигитална трансформация, управление и миграция на облачни услуги;
                              • ITIDO (Айтидо Технолоджис” ООД) – дружество, специализирано в предоставянето на услуги по разработване на мобилни и уеб софтуерни продукти;
                              • Databreathe (“Дейтабрийд” ЕООД) – основната дейност на тази компания е в областта на машинното обучение (machine learning) и изкуствен интелект;
                              • Prime Holding (“Прайм Холдинг” АД) – компания за консултантски услуги и разработка на специализирани софтуерни продукти.
                              Wiser Technology е част от портфолиото на Impulse GROWTH от 2023 г. През последната година акциите на високотехнологичната компания повишиха цената си над 2 пъти (127%). Пазарната капитализация вече надминава 78 млн. лв.

Другата компания от портфолиото на Impulse GROWTH, която присъства в класацията на Deloitte Technology Fast 500, е SoCyber. Дружеството е специализирано в областта на онлайн сигурността и киберзащитата. През последните 5 години екипът на SoCyber е осъществил над 500 успешни проекти за подобряване на киберсигурността на клиенти основно във финансовата индустрия, здравеопазването и критичната инфраструктура.

В класацията на Deloitte EMEA Technology Fast 500 SoCyber заема 389-о място с 472% ръст на приходите за последните 3 години.

SoCyber е част от порфолиото на Impulse GROWTH от април 2022 г. Компанията привлича допълнителни инвестиции от близо 1 млн. евро в края на 2023 г. в подкрепа на разработката на Kikimora. IMPETUS Capital, чрез фонда си “ИмВенчър II” КДА, инвестира 200 000 евро в този рунд.

Подробна информация за класацията на Deloitte Technology Fast 500 можете да прочетете тук.

Коментар

• Парите от продажбата на права кога се очакват по сметките?
                                Ако искаш нещо се бориш,ако не го постигнеш-не мрънкаш.

Коментар

Working...
                                X