Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе знаех, че има определена емисионна цена за следващите две емисии варанти След 6месеца със 70% по-скъпи
Я, ще има и среща с инвеститорите
Или аз съм проспал анонс или съм попаднал на нещо все още не обявено
https://www.impulsegrowth.eu/warrants/
Много амбициозно ми се струва това повишение на цената на варантите. Дали това не е начин да се стимулира интереса към увеличението?
Дали пък не са подготвили новини чрез които да поддържат интереса?
Мислите ли да си упражните правата?Last edited by polax; 02.06.2024, 10:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знаех, че има определена емисионна цена за следващите две емисии варанти След 6месеца със 70% по-скъпи
Я, ще има и среща с инвеститорите
Или аз съм проспал анонс или съм попаднал на нещо все още не обявено
https://www.impulsegrowth.eu/warrants/Last edited by tony1975; 01.06.2024, 18:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеОще нещо интересно оттук:
https://www.marketscreener.com/quote...05526/company/
Понеже ме вдъхновиха от съседната тема да погледна:
[ATTACH=CONFIG]n4185609[/ATTACH]
Оказа се, че Импулс имат впечатляващо много акции в Шели. Дори не съм сигурен дали цифрите са акуратни, но изглеждат доста приятно.
Коментар
-
Още нещо интересно оттук:
https://www.marketscreener.com/quote...05526/company/
Понеже ме вдъхновиха от съседната тема да погледна:
Оказа се, че Импулс имат впечатляващо много акции в Шели. Дори не съм сигурен дали цифрите са акуратни, но изглеждат доста приятно.
Коментар
-
Често сме се питали - какво точно получаваме срещу 1 акция на Импулс, мисля че вече има визуализиран отговор:
Прогнозен график на предлагането:
на или около
Публикуване на съобщението за публичното предлагане (начало на
предлагането) 29/05/2024
Начална дата за търговия на правата 11/06/2024
Крайна дата за търговия на правата 09/07/2024
Начална дата за прехвърляне на правата 11/06/2024
Крайна дата за прехвърляне на правата 11/07/2024
Дата на аукциона за продажба на неупражнени права 15/07/2024
Начална дата за записване на варанти 11/06/2024
Крайна дата за записване на варанти 18/07/2024
Вписване на емисията варанти в Централен депозитар АД 23/07/2024
Начало на търговия с варантите на пазар BEAM 29/07/2024
Last edited by tony1975; 30.05.2024, 06:16.
- 8 Харесвания
Коментар
-
ИмПулс Растеж АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
15:51
Съобщение - Относно публично предлагане на варанти на ИмПулс Растеж АД
Прикачени файлове: Съобщение - Относно публично предлагане на варанти на ИмПулс Растеж АД
Коментар
-
ИмПулс Растеж АД
Друга нерегулирана информация
14:48
Обзор на дейността за първо тримесечие на 2024 г.
Прикачени файлове: Обзор на дейността за първо тримесечие на 2024 г.
Коментар
-
Ехо от икономическия форум в Катар: Хуманоидни роботи, AI и енергия за... AI - Bloomberg (bloombergtv.bg) Виктор Манев, партньор в Impetus Capital, в "Бизнес старт", 27.05.2024
Коментар
-
ИмПулс Растеж АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
18:48
Ръководството на ИмПулс Растеж АД уведомява, че с решение по Протокол № 10/23.05.2024 г. Комитетът по управление на пазар BЕAM е допуснал до търговия на пазар BEAM емисия права за записване на варанти. Конкретните условия и графикът на предлагането ще бъдат оповестени допълнително със съобщението за публично предлагане в съответствие с правилата на пазар ВЕАМ.
Прикачени файлове: Уведомление относно допускане на емисия права за записване на варанти
- 2 Харесвания
Коментар
-
На 28ми юни от ранни зори ще сме в кулите на Софарма
ИмПулс Растеж АД
Представяне на покана за свикване на общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите
18:16
ИмПулс Растеж АД представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 28-06-2024г. от 10:00 часа в София - 1000, ул. Лъчезар Станчев № 5, Партер, Търговски Център Софарма Бизнес Тауърс, Софарма Ивент Център, при следния дневен ред:
Приемане на доклада на Съвета на директорите за 2023 г.;
Приемане на одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2023 г. и одиторския доклад;
Освобождаване от отговорност на членовете на Съвета на директорите;
Приемане на решение относно финансовия резултат на Дружеството;
Назначаване на одитор на Дружеството за 2024 г.
Преизбиране на членове на Съвета на директорите на Дружеството за нов мандат.
Допълнителна информация може да получите на тел: +35929533621.
Прикачени файлове: Материали * Материали * Други Дневен ред *
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеЧета сайта на Сторид дата, по-точно техния блог. И изведнъж ми светна. Тези са осигурили финансиране. До 28.04 имат почти ежедневно статии и изведнъж секват. Компанията има български корени все пак. А знаем какво става при нашите компании преди и след финансиране.
- 1 like
Коментар
Коментар