Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Топ формация като по учебник.
После да няма,ама що толкова много пада
https://s3.tradingview.com/snapshots/m/MiwfPbhu.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
E то е ясно ,че го правят за да се опитат да убедят държателите на варанти да запишат акции сега.
Честно казано не знам дали доводите им ще победят настоящата оценка.
От ден първи на съществуването на акцията си мисля,че трябва да насочат усилия да привлекат дългосрочни институционални инвеститори,за което трябват редица промени .
Да няма да е лесно ,но авторитета на г-дата Мартинов и Манев,дългогодишния им опит и познанства в сферата на БФБ, очакваните резултати на дружеството,както и бъдещето присъединяване към Еврозоната могат да направят възможно това.
Интересно ми е дали са обмисляли възможността да емитират конвертируеми или не облигации ,които фондовете изкупуват като топъл хляб ?
Желая им успех във всички начинания !
Все пак те са една от малкото бели лястовици на БФБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеПо време на онлайн събитието Николай Мартинов и Виктор Манев ще разкажат повече за емисията и бъдещия план за увеличение на капитала
За мен, това с варантите и бъдещето увеличение е вече ясно. Освен ако няма нещо ново, разбира се.
По интересно би било, уебинарът да е началото на септември и да разберем колко варанти са се превърнали в акции и да дискутираме резултатите от второто тримесечие
Честно казано не знам дали доводите им ще победят настоящата оценка.
От ден първи на съществуването на акцията си мисля,че трябва да насочат усилия да привлекат дългосрочни институционални инвеститори,за което трябват редица промени .
Да няма да е лесно ,но авторитета на г-дата Мартинов и Манев,дългогодишния им опит и познанства в сферата на БФБ, очакваните резултати на дружеството,както и бъдещето присъединяване към Еврозоната могат да направят възможно това.
Интересно ми е дали са обмисляли възможността да емитират конвертируеми или не облигации ,които фондовете изкупуват като топъл хляб ?
Желая им успех във всички начинания !
Все пак те са една от малкото бели лястовици на БФБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
По време на онлайн събитието Николай Мартинов и Виктор Манев ще разкажат повече за емисията и бъдещия план за увеличение на капитала
За мен, това с варантите и бъдещето увеличение е вече ясно. Освен ако няма нещо ново, разбира се.
По интересно би било, уебинарът да е началото на септември и да разберем колко варанти са се превърнали в акции и да дискутираме резултатите от второто тримесечие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Лекинка поправчица - Уебинара е на 27.08.2024 г. - всичко останало е ОК !
Коментар
-
Среща с инвеститорите 10 юни 2024 г. 17:00 ч. Zoom Тема на срещата: Резултатите от първата емисия варанти на Impulse GROWTH Регистрирай се за участие По време на онлайн събитието Николай Мартинов и Виктор Манев ще разкажат повече за емисията и бъдещия план за увеличение на капитала. дни часа минути секунди Акценти Научете първи … […]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
То хубаво готова ама ток като няма какво правим ? Държавата пак отсъства с лъжливите си обещания !
- 1 like
Коментар
-
https://www.capital.bg/biznes/startu...3_24&utm_term=
Impetus влага 265 хил. паунда в турската компания с българско дъщерно дружество Delivers.ai
До края на 2026 г. фондът планира да увеличи капитала си с между 10 и 20 млн. лв. и да инвестира в около 12 нови проекта
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеСкоро импулса ще секне
Гледам катастрофирал е с -10% и то когато всички до един чакаха 2лв
Няма да го дочакат
Коментар
Коментар