IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не си само ти "проспалия" новините
    Много амбициозно ми се струва това повишение на цената на варантите. Дали това не е начин да се стимулира интереса към увеличението?
    Дали пък не са подготвили новини чрез които да поддържат интереса?
    Мислите ли да си упражните правата?
    Аз лично предполагам, че Имв. III ще промени доста нещата. Спомням си, че компаниите там ще са по-зрели с утвърдени пазари и приходи над 500к евро ( по спомен). Нали всъщност това увеличение се прави, за да може да се купуват дялове от Имв. III - за мен е важно да разбера кои ще са компаниите в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Не знаех, че има определена емисионна цена за следващите две емисии варанти След 6месеца със 70% по-скъпи

Я, ще има и среща с инвеститорите
      Или аз съм проспал анонс или съм попаднал на нещо все още не обявено

https://www.impulsegrowth.eu/warrants/
      Не си само ти "проспалия" новините
      Много амбициозно ми се струва това повишение на цената на варантите. Дали това не е начин да се стимулира интереса към увеличението?
      Дали пък не са подготвили новини чрез които да поддържат интереса?
      Мислите ли да си упражните правата?
      Last edited by polax; 02.06.2024, 10:42.

Коментар

• Не знаех, че има определена емисионна цена за следващите две емисии варанти След 6месеца със 70% по-скъпи

Я, ще има и среща с инвеститорите
        Или аз съм проспал анонс или съм попаднал на нещо все още не обявено

https://www.impulsegrowth.eu/warrants/
        Last edited by tony1975; 01.06.2024, 18:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
          Още нещо интересно оттук:

https://www.marketscreener.com/quote...05526/company/

Понеже ме вдъхновиха от съседната тема да погледна:
          [ATTACH=CONFIG]n4185609[/ATTACH]

Оказа се, че Импулс имат впечатляващо много акции в Шели. Дори не съм сигурен дали цифрите са акуратни, но изглеждат доста приятно.
          Мисля, че на Имп се падаха малко над 34 000 акции

Коментар

• Още нещо интересно оттук:

https://www.marketscreener.com/quote...05526/company/

Понеже ме вдъхновиха от съседната тема да погледна:
            Click image for larger version

Name:	Screenshot-from-2024-05-31-21-39-47.jpg
Views:	0
Size:	0
ID:	4185609

Оказа се, че Импулс имат впечатляващо много акции в Шели. Дори не съм сигурен дали цифрите са акуратни, но изглеждат доста приятно.

Коментар

• Това ще е първата емисия варанти на пазара за малки и средни предприятия на борсата

Коментар

• Често сме се питали - какво точно получаваме срещу 1 акция на Импулс, мисля че вече има визуализиран отговор:

Прогнозен график на предлагането:
                на или около
                Публикуване на съобщението за публичното предлагане (начало на
                предлагането) 29/05/2024
                Начална дата за търговия на правата 11/06/2024
                Крайна дата за търговия на правата 09/07/2024
                Начална дата за прехвърляне на правата 11/06/2024
                Крайна дата за прехвърляне на правата 11/07/2024
                Дата на аукциона за продажба на неупражнени права 15/07/2024
                Начална дата за записване на варанти 11/06/2024
                Крайна дата за записване на варанти 18/07/2024
                Вписване на емисията варанти в Централен депозитар АД 23/07/2024
                Начало на търговия с варантите на пазар BEAM 29/07/2024

Last edited by tony1975; 30.05.2024, 06:16.

Коментар

• ИмПулс Растеж АД
                  Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                  15:51
                  Съобщение - Относно публично предлагане на варанти на ИмПулс Растеж АД
                  Прикачени файлове: Съобщение - Относно публично предлагане на варанти на ИмПулс Растеж АД

Коментар

• ИмПулс Растеж АД
                    Друга нерегулирана информация
                    14:48
                    Обзор на дейността за първо тримесечие на 2024 г.
                    Прикачени файлове: Обзор на дейността за първо тримесечие на 2024 г.

Коментар

• Ехо от икономическия форум в Катар: Хуманоидни роботи, AI и енергия за... AI - Bloomberg (bloombergtv.bg) Виктор Манев, партньор в Impetus Capital, в "Бизнес старт", 27.05.2024

Коментар

• Коментар

• ИмПулс Растеж АД
                          Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                          18:48
                          Ръководството на ИмПулс Растеж АД уведомява, че с решение по Протокол № 10/23.05.2024 г. Комитетът по управление на пазар BЕAM е допуснал до търговия на пазар BEAM емисия права за записване на варанти. Конкретните условия и графикът на предлагането ще бъдат оповестени допълнително със съобщението за публично предлагане в съответствие с правилата на пазар ВЕАМ.
                          Прикачени файлове: Уведомление относно допускане на емисия права за записване на варанти

Коментар

• На 28ми юни от ранни зори ще сме в кулите на Софарма

ИмПулс Растеж АД
                            Представяне на покана за свикване на общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите
                            18:16
                            ИмПулс Растеж АД представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 28-06-2024г. от 10:00 часа в София - 1000, ул. Лъчезар Станчев № 5, Партер, Търговски Център Софарма Бизнес Тауърс, Софарма Ивент Център, при следния дневен ред:

Приемане на доклада на Съвета на директорите за 2023 г.;
                            Приемане на одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2023 г. и одиторския доклад;
                            Освобождаване от отговорност на членовете на Съвета на директорите;
                            Приемане на решение относно финансовия резултат на Дружеството;
                            Назначаване на одитор на Дружеството за 2024 г.
                            Преизбиране на членове на Съвета на директорите на Дружеството за нов мандат.

Допълнителна информация може да получите на тел: +35929533621.
                            Прикачени файлове: Материали * Материали * Други Дневен ред *

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                              Чета сайта на Сторид дата, по-точно техния блог. И изведнъж ми светна. Тези са осигурили финансиране. До 28.04 имат почти ежедневно статии и изведнъж секват. Компанията има български корени все пак. А знаем какво става при нашите компании преди и след финансиране.
                              ..надяваме се след, ако са намерили на хляба мекото..., да си оптимизират фокуса върху развитието.. Управителния съвет ми изглежда разумен към момента. Без препоръки.. .

Коментар

• Чета сайта на Сторид дата, по-точно техния блог. И изведнъж ми светна. Тези са осигурили финансиране. До 28.04 имат почти ежедневно статии и изведнъж секват. Компанията има български корени все пак. А знаем какво става при нашите компании преди и след финансиране.

Коментар

Working...
                                X