Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДайте прогнози..Какви ще са цените в понеделник..
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
И аз очаквам след такова презаписване да има много недоволни и още първия ден да продават на загуба под лев, че и доста по-ниско...
Не виждам причина, някой да мисли, че е купил скъпо, за да продава "доста по-ниско" в рамките на няколко дни.
Ако ти, самият си този, който чака първия ден, за да продаде "доста по-ниско" - това е много интригуваща логика, която бих свързал с "изпирането" на някакви суми.
Други сериозни основания ми се губят, но не се и интересувам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз очаквам след такова презаписване да има много недоволни и още първия ден да продават на загуба под лев, че и доста по-ниско...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да бееей! , а вие удовлетворените при СинКаръкъ как сложихте първите си аскове на 2,40 ли бяха, - за простолюдието и виж дор де я докарахте, но и още може...- сполай Ви!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
В самото начало на сесията - под левче.
В края - над 1.10лв.
Ако е много, под левче, защо да не осредня на по-ниска цена?
Дори да съм в грешка, няма да е фатално.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
В самото начало на сесията - под левче.
В края - над 1.10лв.
Ако е много, под левче, защо да не осредня на по-ниска цена?
Дори да съм в грешка, няма да е фатално.
Last edited by tony1975; 09.07.2021, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДайте прогнози..Какви ще са цените в понеделник..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес май имаше някакво сърание?
Някой с инфо?
Коментар
Коментар