Първоначално изпратено от RAFAL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 04.07.2021, 16:25.
-
Искрено и Лично. Мило. Най-добрият човек, когото познавам. Да е жив и здрав човекът и дано оправдае доверието!
И в двата случая - Син Карс и тук има нелош маркетинг. Като за Импулс е по-добър, защото се въвежда лимит от 10х. Така, ако някой е решил да участва с 6 х си вика леле... давай да не изпусна възможността и поръчва за 10х Докато Елана - директно изкупиха за техни хора акциите и сега се развъртат по 2 лв, ако мине номера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
Такаааа, познавам Ники от 20 години
това твърдение за ликвидността е абсурдно и ще се включа, защото е абсурдно
Първо няма човек на пазара ни, чиято дума да тежи толкова. Той е от изчезващият вид хора, които държат на думата си и е много много точен, уставен, принципен, даващ, ако трябва от своето за да са доволни всички.
Второ, няма друг човек, който да създаде ликвидност. Първо Алтерко стана най-ликвидното. Второ фонда Импулс 1 ще е супер ликвиден, защото е дадено предимство на малките инвеститори, защото ще има широка инвеститорска база и ще се тръгне от голям брои вложители, а не от 6 поръчки като Син Карс. Трето Адванс Терафонд беше и е сред най-ликвидните, защото познайте. И COBOS кой го измисли? Ники! Финансиранията и репата кой ги измисли? Ники! Кой беше нон стоп брокер на годината по брой сделки? Ники! Кой първи скочи на пазара Биим? Ники с Биодит! Реално той създаде Beam, защото трябват предлагания, на БФБ й трябва партньор, който да напълни Биим.
Трето, Ники ме е спасявал от фалит лето господне 2005-то и винаги ще съм му задължен. Той винаги помага на всички и се бори за всички. Мисля, че беше 2003-та година. Казвам му "Ники купи ми Албена", цената беше към 8 лв. Той казва "виж сега, аз съм на бест бид с 40 акции, ако някой пусне ще ги делим 20 за мен и 20 за теб". Няма друг човек, който да е толкова екипен играч, за да се откаже от СВОИТЕ броики и да те включи в играта. Защото брокера винаги ще те надкачи и други са го правили. Така и при Алтерко ИПо на 1,45 Ники раздаде акциите на принципа на картите. Така малките записаха колкото искаха, а той остана с неудовлетворена поръчка. Алтерко поскъпна 12 пъти и той изпусна. Но малките спечелиха с целия си обем. Това е Ники стайл!
затова unsworth ти препоръчвам да се запознаеш с Ники
обиколи пазара и намери един да каже лоша дума за него, няма да намериш
Винаги при инвестирането за мен това е първо, човека да е коректен. После да е невероятно добър в това което прави. Е Ники е 2 в 1.
Пожелавам му абсолютен успех! Защото той го заслужава и ще го постигне!
Замислям се колко са дружествата на БФБ, които са давали или има вероятност да дадат двуцифрена доходност ? Колко са организаторите на IPO,
които сами поставят регламент за участие в интерес на малкия инвеститор ? Това са въпросите, които всеки сам трябва да постави сам на себе си и да реши да участва или не. Това, което стърчи над раменете ни не е за украшение.
За себе си аз реших - участвам в ИмПулс1. Това е само мое мнение, никого не агитирам в едната или другата посока. Решението и отговорността са на самият инвеститор !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе бе Мук и ти си печели със Син КАРС, НАЛИ Е СУПЕР КОМПАНИЯ..Ти и ГЕРБ защитаваше много..Давай 4ти магнат и поздрави от Магнитски..тези 28.. баба ти ли ти каза , сега е..Наистина е манталитет..
Гугъла каза 28, на 02.07-22.50ч
Толкова ясен актив, че и цената му неясна
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo
10 000@1лв. съм дал поръчка. Това ми е 1.55% от портфейла. Я стане, я не. Риск печели, риск губи.
Пък и кеша, който в момента ми е 9% от портфейла, го гледам как гние нечовешки всеки ден де като оставя 30 кинта за 5 неща в магазина.
Inflation is coming. Brace yourselves.
Тук няма риск, има сигурност. Доказана, абсолютна сигурност за загуба
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo
10 000@1лв. съм дал поръчка. Това ми е 1.55% от портфейла. Я стане, я не. Риск печели, риск губи.
Пък и кеша, който в момента ми е 9% от портфейла, го гледам как гние нечовешки всеки ден де като оставя 30 кинта за 5 неща в магазина.
Inflation is coming. Brace yourselves.
Коментар
-
Не бе Мук и ти си печели със Син КАРС, НАЛИ Е СУПЕР КОМПАНИЯ..Ти и ГЕРБ защитаваше много..Давай 4ти мандат и поздрави от Магнитски..тези 28.. баба ти ли ти каза , сега е..Наистина е манталитет..Last edited by Kiro; 05.07.2021, 10:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеmalkia Muk, Ама ти акъл ли ми даваш-това за бръмбарите в твоята глава ще ти го напомня когато направи дубъл..Когато човек е прост мисли, че всичко знае и може.. Редовно се правят по 4-5 процента на ден..Но ти играй в СИН КАРС ПОДХОЖДА ТИ НА МАНТАЛИТЕТА..
Печели си на Койна. От поне два месеца слиза надолу от кота 55к. Вече е 28к.
Печели ги тез 4-5% дневно - това е достойно за награда.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
malkia Muk, Ама ти акъл ли ми даваш-това за бръмбарите в твоята глава ще ти го напомня когато направи дубъл..Когато човек е прост мисли, че всичко знае и може.. Редовно се правят по 4-5 процента на ден..Но ти играй в СИН КАРС ПОДХОЖДА ТИ НА МАНТАЛИТЕТА..Last edited by Kiro; 02.07.2021, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
Такаааа, познавам Ники от 20 години
това твърдение за ликвидността е абсурдно и ще се включа, защото е абсурдно
Първо няма човек на пазара ни, чиято дума да тежи толкова. Той е от изчезващият вид хора, които държат на думата си и е много много точен, уставен, принципен, даващ, ако трябва от своето за да са доволни всички.
Второ, няма друг човек, който да създаде ликвидност. Първо Алтерко стана най-ликвидното. Второ фонда Импулс 1 ще е супер ликвиден, защото е дадено предимство на малките инвеститори, защото ще има широка инвеститорска база и ще се тръгне от голям брои вложители, а не от 6 поръчки като Син Карс. Трето Адванс Терафонд беше и е сред най-ликвидните, защото познайте. И COBOS кой го измисли? Ники! Финансиранията и репата кой ги измисли? Ники! Кой беше нон стоп брокер на годината по брой сделки? Ники! Кой първи скочи на пазара Биим? Ники с Биодит! Реално той създаде Beam, защото трябват предлагания, на БФБ й трябва партньор, който да напълни Биим.
Трето, Ники ме е спасявал от фалит лето господне 2005-то и винаги ще съм му задължен. Той винаги помага на всички и се бори за всички. Мисля, че беше 2003-та година. Казвам му "Ники купи ми Албена", цената беше към 8 лв. Той казва "виж сега, аз съм на бест бид с 40 акции, ако някой пусне ще ги делим 20 за мен и 20 за теб". Няма друг човек, който да е толкова екипен играч, за да се откаже от СВОИТЕ броики и да те включи в играта. Защото брокера винаги ще те надкачи и други са го правили. Така и при Алтерко ИПо на 1,45 Ники раздаде акциите на принципа на картите. Така малките записаха колкото искаха, а той остана с неудовлетворена поръчка. Алтерко поскъпна 12 пъти и той изпусна. Но малките спечелиха с целия си обем. Това е Ники стайл!
затова unsworth ти препоръчвам да се запознаеш с Ники
обиколи пазара и намери един да каже лоша дума за него, няма да намериш
Винаги при инвестирането за мен това е първо, човека да е коректен. После да е невероятно добър в това което прави. Е Ники е 2 в 1.
Пожелавам му абсолютен успех! Защото той го заслужава и ще го постигне!
А написаното горе, си заслужава да се прочете и осмисли от всичкитърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз ще рискувам с 1000 акции- има и други бързи коне..В момента купувам крипто- евтино е..търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеАз ще рискувам. Това се казва рискова инвестиция. Дори и двойни такси да плащам, ще получа exposure към още повече компании.
Тия фондове са на принципа 1 заек от 20 да излезе и да разцепи.
Инак причината да се въртят парите за спасяване на два други фонда е прозаична - пирамидка + ей-това:
https://www.trendingtopics.eu/pavel-...nagement-fees/
Коментар
Коментар