Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Жалко, че се отказа да пише във форума. Беше ценен кадър. Ама разни заядливци го прогониха.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно така ! Това имах предвид и аз ! Исках да кажа на Грую, че тези пари от депозитите много трудно, да не кажа невъзможно е да бъдат насочени към борсите ! Това много трудно се променя, както се и вижда през годините !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Хаха, може да го напрвят един ДВИ за компенсация и да ни обяснява колко секси инвестиции имат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Завалията
Колко силно е вкорена завистта в душата българска хахахахаха!Изобщо гледате ли къде давате парите си?
Коментар
-
Нищо де, на 2 лева ще купиш след месец !Моята втора поръчка също не е класирана !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова IMP...съгласувано ли е с Императорът? Да не ги съди?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеАз май не се класирах с моя 1 лев. Всичко е на 1.10. Успех пожелавам.Моята втора поръчка също не е класирана !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПарите на борсата и парите в депозити, все са си пари.Нито са умни, нито са глупави.....Хората зад тях са такива.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЗавалиите
Колко силно е вкоренен хазарта в душата българска хахахахаха!
Колко силно е вкорена завистта в душата българска хахахахаха!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Виж сега Груец, моето мнение е, че ако беше 5 пъти презаписването каквото си очаквал тогава щеше да е много по притеснително ! Защото помним и такива времена когато всичко се презаписваше с много, а тогава нещата не завършиха добре ! На борсата мисля, че влизат умните пари, а не парите на хората с депозити !И кво му беше на купонът 2005-2007 - дори и касиерките в банките участваха в ИПО-то с ясната цел, че ще продадат в първия ден на търговия с 40-50-150% печалба. И тя си беше гарантирана тази печалба - връткаш си синджирчето и, как беше, парите ти работят за теб
Или онова - колко спечели, докато караш по цариградксо - малиии, кви времена.
И не, точно пък тогава беше якото и точно тогава са разбра кои са умни и кои просто алчни - е, някои са пофалиргали в онези времена. Аз излязох почти на върха (е, не точно, но преди голямото мяу). Но иначе наистина ти стискам палци и да почерпиш за първия милион, и да ти върви в тази компания. Нямам мнение за нея, но искрено им желая успех и ще следя с много голям интерес какво ще се случи.
Здраве и североизточни посоки желаяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, жалко, значи чакам скоро да ме уведомиш
Иначе, колко да е браво - презаписване с мизерните 50%, това ако е "мега успешно IPO на пазара за растеж на малки и средни компании beam" (цитирам БФБ в тяхното неграмотно написано прессъобшение)? Аз очаквах поне 5 пъти презаписване с това надъхване, а то поръчки за 9 милиона - ужас. И това при нулеви лихви по депозитите...
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар