Растеж, в технологични сектори може да има само Американска или Китайска компания, която е подкрепяна на държавно ниво. Всички т.н. Биг Тек компании са такива, те са растежни, защото растежът им е прогнозируем и ГАРАНТиРАн. Ако нещо е растежно, обосновано е да набере 100-200 милиона, нали е растежно? Какво е това 10 милиона да набере и да дава и дивидент, това е = измама. Хубави приказки, стръв за наивници.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМалкия, аз знаех, че си калинка и чиновник, но, че си по- глупав от кадър на СПТУ не знаех..Син КАРС кога ще ти даде печалбата..Или сега мътиш и ще измътиш след 7-8 години..
Ти нали си визионер кажи къде са ти великите инвестиции..Къде ти е фундамента..То лузърите на кухо дрънчат..Сигурен съм, че си и антиваксър ..
Смешно е, че разказваш спомени за 2007година..
Дай по същество, Знаем че си бла Бла, като за Сульо и Пульо, а по същество нищо.
Та какъв беше фундаментът на койна?търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Купих, да. И през Елана и през Бенч-а.
п.п. надявам се доста малки(като мен), да са успели.Поне 20 К си турнал тук!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Припок=припс=припознавач на Литекс за ЦСКА. И макар на въпроса "откъде си" 99% от този форум да си замълчат или да те пратят за зелен хайвер, щото са "анонимни", аз нямам проблем да ти кажа - от София. Ти откъде си - Варна, предполагам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТолкова ли много взе..Успех..
Имах си и колебания и малко се намръщих на големите такси, но вложих парите си заради екипа и се надявам те да докажат и оправдаят имиджа, който имат сред нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТони,успя ли да купиш..
п.п. надявам се доста малки(като мен), да са успели.Last edited by tony1975; 07.07.2021, 19:14.
- 1 like
Коментар
-
Малкия, аз знаех, че си калинка и чиновник, но, че си по- глупав от кадър на СПТУ не знаех..Син КАРС кога ще ти даде печалбата..Или сега мътиш и ще измътиш след 7-8 години..
Ти нали си визионер кажи къде са ти великите инвестиции..Къде ти е фундамента..То лузърите на кухо дрънчат..Сигурен съм, че си и антиваксър ..
Смешно е, че разказваш спомени за 2007година..Last edited by Kiro; 07.07.2021, 18:28.
Коментар
-
Чеки ся, хората, дето са успели да направят едни депозити по 200-300-500К не са ли умни? Че взех да се обърквам нещо за успешност и умностИ кво му беше на купонът 2005-2007 - дори и касиерките в банките участваха в ИПО-то с ясната цел, че ще продадат в първия ден на търговия с 40-50-150% печалба. И тя си беше гарантирана тази печалба - връткаш си синджирчето и, как беше, парите ти работят за теб
Или онова - колко спечели, докато караш по цариградксо - малиии, кви времена.
И не, точно пък тогава беше якото и точно тогава са разбра кои са умни и кои просто алчни - е, някои са пофалиргали в онези времена. Аз излязох почти на върха (е, не точно, но преди голямото мяу). Но иначе наистина ти стискам палци и да почерпиш за първия милион, и да ти върви в тази компания. Нямам мнение за нея, но искрено им желая успех и ще следя с много голям интерес какво ще се случи.
Здраве и североизточни посоки желая
Как очакваш да се повторят презаписванията !
Абсурд. Сульо и Пульо, със знания за СПТУ / Сульо и Пульо Тръгнали да Учат/ маат койни и са вече койн-мельонери. !!
Питай Киро да ти дообясни за фундамента на Койна!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
What the fuck is припок? От къде си?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
What the fuck is припок? От къде си?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Да, жалко за Импето - и аз му се кефех, нищо че беше оргинладъ чорбар и още по-оргиналдъ припок на ловешката трупа, но то тук почти всички инвеститори са припоци, което пък обяснява защо комунизма никога не си е отивал, както и що мажовците ни са такива - те просто са отражение на нас самите...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Жалко, че се отказа да пише във форума. Беше ценен кадър. Ама разни заядливци го прогониха.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар