IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Заради г-н Мартинов исках да подкрепя емисията малко по-сериозно, но в Ефокс на Еврофинанс /където бях заделил пари за тук/ няма такава емисия. Пак съм вътре през Карол, но с по-малко.
    Вкараха я с триста зора. Още има малко време.

Коментар

• Пуснахме офертите! Успех!

Коментар

• Заради г-н Мартинов исках да подкрепя емисията малко по-сериозно, но в Ефокс на Еврофинанс /където бях заделил пари за тук/ няма такава емисия. Пак съм вътре през Карол, но с по-малко.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Завърте се колелото
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

защо двойни? Плащаш на Импетус, после на АЙФ-а, после на кръжока от стартъп директорите! Някой знае ли защо това чудо е с капитал 590'264 лв. - не са имали да съберат нещо кръгло като 600К, а търсят милиони??? Интересно колко месеца отнема регистрацията в търговския регистър, че да тръгне търговията с акции от утрешния аукцион?
            Би трябвало да го знаете този срок бе, Госпожа. Нали съвсем скоро се упражнявахте на Син карс!

Коментар

• Сега въведох поръчката си в платформата на "Карол",Успех на всички!

Коментар

• Днес на пазара за растеж на МСП BEAM, а догодина Основен пазар BSE!

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

защо двойни? Плащаш на Импетус, после на АЙФ-а, после на кръжока от стартъп директорите! Някой знае ли защо това чудо е с капитал 590'264 лв. - не са имали да съберат нещо кръгло като 600К, а търсят милиони??? Интересно колко месеца отнема регистрацията в търговския регистър, че да тръгне търговията с акции от утрешния аукцион?
                  Бай валю, нот гроутх.

Коментар

• Супер - имаме и (само)номинирани за форумни идиоти и на тази тема
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение

Бъди спокоен за нас, мисли за своите инвестиции! Благодарим за вниманието!
                      Мойте измислени, аз гледам да пусна и аз един фонд, наливай народеееее

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Айде всички на високия риск с двойни комисиони
                        Last edited by buyvalue; 06.07.2021, 22:49.
                        IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Айде всички на високия риск с двойни комисиони
                          Бъди спокоен за нас, мисли за своите инвестиции! Благодарим за вниманието!

Коментар

• Айде всички на високия риск с двойни комисиони

Коментар

• Който разбира, тука се спира.
                              Това се очертава леко ушивка .
                              Ха ха. Голям цирк е бфб. ГОЛЯМ
                              Не е препоръка

Коментар

• Преди малко прочетох статията на Ивестор. В нея са зададени част от въпросите, които написах в темата преди няколко дни. Според мен основната част на презентацията трябваше да бъде много по-подробна и насочена към непубличните компании в Имвенчър 2 и бъдещите инвестиции в други непублични компании. В момента не без причина, основният акцент са таксите за управление и инвестирането в листнати компании на БФБ. За мен като инвеститор има много бели петна в презентацията и в инфото за бъдещите проекти и инвестиции. Не искам да убеждавам никой в нищо, така че утре успех на всички.

п.п Но да не се лъжем. На 7-ми юли всички спекуланти ще спазят простото, но изключително успешно правило до момента: Запиши на IPO-то и продай в първия ден на търговията с минимум 100% печалба
                                Last edited by Innocent; 06.07.2021, 19:30.

Коментар

Working...
                                X