Тук нещата са доста интересни, но ще наблюдаваме да видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Не вземам предвид чужди мнения и не налагам моето. Мога да подредя произволно случайни факти.
1. Регламентът на IPO-то (конкретно) не позволи на големите да изкупят правата.
2. Някои декларират наличие на свободни пари в достатъчен размер (които други казват, че по различни причини не трябвало да бъдат в банките).
3. Потенциалните купувачи (ако ги има) поизчакаха "достатъчно", но продавачите не предлагат в достатъчен обем (на нищожно малка борса).
4. Свободните (може би за управление, за някои - все пак - чужди) пари могат да се влагат по всяко време, но мениджърите по фондовете се ослушват, уж за да има повече средства за "управление", но определението "пропуснати" към ползи е доста разколебаващо във времето усещане, както за чужди-, така и за свои пари.
................................
В тоя стил - всеки може да разсъждава, както му е изгодно и да печели или да губи (на воля). Въпрос на личен избор. Вариант на неангажиращи разсъждения, а те могат да са безкрайно число, във всяка от посоките.
Успех!
Коментар
-
Груетса откакто каза, че напуска нашата борса, вече инвестира много по активно, както направи тука или в брефа. Мога да кажа, че така пак излъга. Каза, че няма да инвестира на бг борсата, после купил Импулса. Поредна лъжа, Груев. Лошото е, че съсипа перспективите и пред тази акция. Най добре да ликвидират фонда и да правят нов.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ясно, г-н Груев !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Бързаш да излизаш ! Гайдата дабъл или трипъл може да направи, зависи от гайдарите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
Добра акция беше
П.С. Затова се чудя понякога да казвам ли къде влизам, или не, ма пусто съм учен да съм коректен, което определено доста ми пречи в животаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, на колко ще продаваш..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
Добра акция беше
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Да, пари за семки, просто ми е интересно да си проверя теорията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Такааа, трябва да има и бавно вярващи,Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
А голямото мяу кога да го чакаме ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
А голямото мяу кога да го чакаме ?препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар