IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А голямото мяу кога да го чакаме ?
    Една гайда кога започва да свири? Когато се надуе добре, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да, пари за семки, просто ми е интересно да си проверя теорията

Такааа, трябва да има и бавно вярващи,
      Last edited by inta53; 21.07.2021, 12:53.

Коментар

А голямото мяу кога да го чакаме ?

Коментар

Ееее, пречупи се да се качиш на яхтата, честито Един ветроходен съвет - ако накренява на едната страна, премести се от другата.

"Капитан Мартинов и екипажът ви пожелават приятен круиз"

Коментар

• Теорията вероятно е вярна , защото БФБ бавно расте и оборото загрява..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Браво..Ти ли купи няколко хиляди..
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груйче, ти много негатияно подхождаш към всяко ново попълнение..Какво пречи да вкарваш по- малко..Виждаш , че Мутрата си отива и БФБ се събужда.. Ти си знаеш, но не може все да обявяваш за лоши новите дружества..
                Не съм ги обявил за лоши, напротив - тук такива дитирамби имаше за хората, които познават въпросния господин, че чак се стреснах (може и да са прави, не го познавам и не казвам нищо - ни добро, ни лошо). Просто ми прави впечатление стилът на Халтурко, а и не само - бам, ръст на цената (изцяло нелогичен, освен ако някой не знае нещо) в нищото. И при Другите ИПО-та го имаше - не че е лошо, напротив, направо си е супер, просто аз съм подозрителен (мнителен), вероятно заради известния лаф в нащата гилдия, че ако майака ти кажа, че те обича, е добре да потърсиш и второ мнение

Успех тук, следя с интерес
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Браво..Ти ли купи няколко хиляди..

Коментар

Хм, интересно, дали след Халтурата всички са решили да правят едно и също упражение по надуване, шото явно е вървежно? Все пак не е някаква философия - правиш ИПО и после с парите от него надуваш, алчността се пробужда, идват нови балъчета и лавината тръгва (чак се чудя дали аз да не вкарам едни 10 бона за спорта, за да си проверя теорията). Въпросът е кога ще е голямото мяу
                    Ако мислиш, че е такава схемата включвай се и го играй спекулантин !

Коментар

• Груйче, ти много негативно подхождаш към всяко ново попълнение..Какво пречи да вкарваш по- малко..Виждаш , че Мутрата си отива и БФБ се събужда.. Ти си знаеш, но не може все да обявяваш за лоши новите дружества..
                      Last edited by Kiro; 21.07.2021, 12:29.

Коментар

Груйче, ти ако вкараш доста ще го изтреляш.. За мяу ти си решаваш кога да излезеш, но се чатат отчети.. Ти нали нямаше вече да влагаш на БФБ..
                        Ми уж няма, ма не съм решил, а и имам едни пари на децата, отделно и жената нещо взе да напира да вкарвам от нейните - бе явно пак с азапочнали да си играят на кобуКс в бг мама, знам ли

Коментар

• Груйче, ти ако вкараш доста ще го изтреляш.. За мяу ти си решаваш кога да излезеш, но се чатат отчети.. Ти нали нямаше вече да влагаш на БФБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

По всяка вероятност някой пак е чел утрешния вестник !
                            Хм, интересно, дали след Халтурата всички са решили да правят едно и също упражение по надуване, шото явно е вървежно? Все пак не е някаква философия - правиш ИПО и после с парите от него надуваш, алчността се пробужда, идват нови балъчета и лавината тръгва (чак се чудя дали аз да не вкарам едни 10 бона за спорта, за да си проверя теорията). Въпросът е кога ще е голямото мяу

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              На някого му се отворил апетитът гледам
                              По всяка вероятност някой пак е чел утрешния вестник !

Коментар

• Коментар

Working...
                                X