На някого му се отворил апетитът гледам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
взе ли ги?Не-заслужил инвеститор
- 1 like
Коментар
-
Интересни сте тука играчори
В тая акцийка няма почти никаква интрига в момента
Набихте се всичкото маймун с бъдещите очаквания и сега спекулантьорите ще я кешират, след като окончателно се убедят, че вече всички са тука и няма интерес от нови играчорчета.
Успех в професионалното размотаване във времето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение20% кой ти ги даваПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен утре цената ще бъде около 1,20 и така ще се стабилизира и в следващите месеци 1,2-1,4 до някакви новини от инвестициите в Имвенчър 1 и 2.
Да, може би някой е гарантирал успеха с повечко бройки, но що-годе познавайки хората от екипа, съм убеден, че няма да пуснат тези бройки така хамалската в първите дни. Даже не изключвам варианта ако наистина тръгне да пада под 1,10 да се включат като купувачи на още акции.
Не можах да напазуравм 10К /но за това пък ги препоръчах на други двама, които са си взели общо 11000/, тъй като Еврофинанс се забавиха с добяването на тикера, а когато са го направили - пътувах. Купих си с остатъци от другата платформа Карол за 3000 броя - малко, но определено от сърце.
Поздрави и успехи и на управление, и на акционери!
Коментар
-
Според мен утре цената ще бъде около 1,20 и така ще се стабилизира и в следващите месеци 1,2-1,4 до някакви новини от инвестициите в Имвенчър 1 и 2.
Да, може би някой е гарантирал успеха с повечко бройки, но що-годе познавайки хората от екипа, съм убеден, че няма да пуснат тези бройки така хамалската в първите дни. Даже не изключвам варианта ако наистина тръгне да пада под 1,10 да се включат като купувачи на още акции.
Не можах да напазуравм 10К /но за това пък ги препоръчах на други двама, които са си взели общо 11000/, тъй като Еврофинанс се забавиха с добяването на тикера, а когато са го направили - пътувах. Купих си с остатъци от другата платформа Карол за 3000 броя - малко, но определено от сърце.
Поздрави и успехи и на управление, и на акционери!Last edited by 15%; 10.07.2021, 21:31.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСпоред мен на 1.5 ще отвори..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А аз пък мисля, че е абсурд да видиш цени под 1.10 !
Цената даже мисля, че ще е над 1,20 още първия ден....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Защото за разлика от акциите - парите са ограничен ресурс и ще трябват кинти за следващото IPO .Нали това казах ? Вероятно предстои вълна от ипо-та.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Ако предлагането е минало успешо заради помощ от "приятел",зщо той да не търси печалба?.При този голям интерес явно не е трябвало някой да ги потпира.И те си определиха достатъчно ниско ново на записване за признаване ИПО за успешно.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар