If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак се наигра с твоите тъпи конспиративни теории, после хората ти виновни!
Споко, ще те отърва от мъките на 1,20 нали съм пич
Мерси, Батя, знам, че мога да разчитам на теб, но продадох с 8-9 стинки над сегашната цена, при зиро съм гейм - хайде сега напиши, че това е силно бичи сигнал, нищо че е станало преди месец
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Гмуракането е бавно, но за сметка на това уверено - с недомлъвки няма как да управляваш. А и ако онези бидове по 5-10 К при лешперя и телто бяха (и са) техни, то значи са тотални аматьори с претенции. Гледаме мача
Пак се наигра с твоите тъпи конспиративни теории, после хората ти виновни!
Споко, ще те отърва от мъките на 1,20 нали съм пич
Гмуракането е бавно, но за сметка на това уверено - с недомлъвки няма как да управляваш. А и ако онези бидове по 5-10 К при лешперя и телто бяха (и са) техни, то значи са тотални аматьори с претенции. Гледаме мача
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
[Корекция] При венчърното инвестиране новите пари диктуват условията (Smarter ventures by Katharine Campbell). От което може да се направи обосновано предположение, че се защитават интересите на старите акционери (ИмВенчър 2 и Сие) вместо да се договори по-добър вход за новите (ИмПулс 1). Отговорът на tony1975 е: не.
Да го разбирам значи, че тъй като не ти харесват нещата, затова не си купил Импулси.
На мен пък ми харесват и купувам.
При една от презентациите на Мартинов преди IPO-то каза, че ще инвестират 70-те % през ИмВенчърите, а на въпрос защо, отговори, че таксите на ИмПулс са много ниски в сферата на VC-тата. Един вид, че те по този начин минавайки през ИмПулс и ИмВенчър ще взимат такси и от двете. Тогава ми се стори доста ясен и откровен. Така че участието в увеличението на ИмВенчър не е никак изненадващо.
Така е да, до тук няма изненада в действията им ! А дали е хубаво или лошо времето ще покаже ! Който не вярва на мажоритаря може и сега да си излезе с прилична печалба !
[Корекция] При венчърното инвестиране новите пари диктуват условията (Smarter ventures by Katharine Campbell). От което може да се направи обосновано предположение, че се защитават интересите на старите акционери (ИмВенчър 2 и Сие) вместо да се договори по-добър вход за новите (ИмПулс 1). Отговорът на tony1975 е: не.
При една от презентациите на Мартинов преди IPO-то каза, че ще инвестират 70-те % през ИмВенчърите, а на въпрос защо, отговори, че таксите на ИмПулс са много ниски в сферата на VC-тата. Един вид, че те по този начин минавайки през ИмПулс и ИмВенчър ще взимат такси и от двете. Тогава ми се стори доста ясен и откровен. Така че участието в увеличението на ИмВенчър не е никак изненадващо.
По-скоро не. Защо парите (на ИмПулс1) трябва да минават през ИмВенчър 2 (а не директно към получателите)? Времето ще покаже.
Съветът на директорите на „ИмПулс I“ АД, ЕИК 206421264 („Дружеството“) е взел решение Дружеството да участва в увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА, ЕИК 205737996, съгласно обявената от последното покана и решение в Търговския регистър и РЮЛНЦ. Дружеството е заявило участие чрез записване на обикновени безналични акции с право на глас, формиращи клас „А“ от увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА в размер на 4 450 хил. лв.
Коментар