Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАртията, кога ще се търгува?
Че днес нещо не ги виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАртията, кога ще се търгува?
След регистрация на увеличението на капитала в „Централен депозитар“ АД дружеството ще подаде заявление до „Българска фондова борса“ АД за допускане до търговия на пазар Beam на всички издадени акции клас „А“.
Т.е. пребе да почакаш малкоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ква артия? Няма артия, човека взе парите и рече "Ще видим"
За теб е ясно, че не знаеш.
Че съм на плажа и хвърлям по един поглед.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Артията, кога ще се търгува?
Че днес нещо не ги виждам.Last edited by Три без коз; 29.07.2021, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Грую .... you have become the very thing you swore to destroy.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Уж вече чао на БФБ. Уж гоям ивеститор се бараш,ама загуба от няколк стоти лева/това е евентуалната загуба на 5к които имаш/ те вкарва в калта.
Ще ти го напиша бавно, зашото видно, не можеш да четеш и осмисляш едновременно бързо - "вадене от калта" е в преносен смисъл (това го цъкни в гуглето какво значи). Щом мога да извадя без проблем още пари за нови 5К акции, колко мислиш, че ме е съборило? Ще ти го кажа отново, за да не си измисляш - на БФБ имам (лични) акции само в чез електро (приключих със Спиди с огромно съжаление), акции на децата и жена ми пък има само в Бреф (обяснявал съм защо, там достигнах 50 000 акции и съм доволен при средна 2 лева). Освен тези акции, имам още 5К спекулативни в Атера (бяха 15, като и тези 5 ще ги махна около 2,65), защото съм убеден, че ъпът там е ограничен до макс 3 лева, но пък са сигурна акция, и тези 10К тук, с които си играя на спекулант за забавление и да си проверя теорията за надуването на акцията.
А писанието за дребосъка беше единствено и само за да покажа как се смеем на фондовете, но самите ние не сме по-различни от тях. Толкоз, бъди здрав и успешенNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз станах акционер тук. Купих тия две седмици двеста, триста артии.
Доволна работа.Last edited by Три без коз; 28.07.2021, 17:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХоп, тук стана малко - ходило пиле на паша и на г@за му курешка Смеехме се на фондовете какви идиоти били и т.н., да имало за малките и дъра-бъра - е, ви малките, сипват като улави с кофата за 20% отгоре. Ма 20% са си 20% де, така че който както си реши, просто ми стана смешно как все фондовете са виновни, а тях почти ги няма вече.
П.С. Добавих още 5К за спорта, да видим дали преценката ми ще излезе вярна, или пак други акции ще ме вадят от калтаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХоп, тук стана малко - ходило пиле на паша и на г@за му курешка Смеехме се на фондовете какви идиоти били и т.н., да имало за малките и дъра-бъра - е, ви малките, сипват като улави с кофата за 20% отгоре. Ма 20% са си 20% де, така че който както си реши, просто ми стана смешно как все фондовете са виновни, а тях почти ги няма вече.
П.С. Добавих още 5К за спорта, да видим дали преценката ми ще излезе вярна, или пак други акции ще ме вадят от калтаLast edited by 0; 28.07.2021, 18:04.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хоп, тук стана малко - ходило пиле на паша и на г@за му курешка Смеехме се на фондовете какви идиоти били и т.н., да имало за малките и дъра-бъра - е, ви малките, сипват като улави с кофата за 20% отгоре. Ма 20% са си 20% де, така че който както си реши, просто ми стана смешно как все фондовете са виновни, а тях почти ги няма вече.
П.С. Добавих още 5К за спорта, да видим дали преценката ми ще излезе вярна, или пак други акции ще ме вадят от калтаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВПИСВАНЕ НА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА КАПИТАЛА НА „ИМПУЛС I“ АД В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР И ПОСЛЕДНА ДАТА НА ТЪРГОВИЯ НА ПРАВА ВЪРХУ ЗАПИСАНИТЕ АКЦИИ София, 28 юли 2021 – Във връзка с Уведомление от 12.07.2021 относно успешно приключване на първично публично предлагане на пазара за растеж „BEAM“ на акции от увеличението на капитала на „ИмПулс I“ АД, ЕИК 206421264 („Дружеството“), с настоящото Ви уведомяваме, че увеличението на капитала на Дружеството в размер на 5 334 000 лева, представляващи 5 334 000 броя обикновени поименни безналични акции клас „А“, всяка с номинална стойност от 1.00 лева, е вписано по партидата на Дружеството в Търговския регистър при Агенция по вписванията: https://portal.registryagency.bg/CR/...?uic=206421264. Капиталът на Дружеството след увеличението е 5 924 266 лева, разпределен в 5 924 264 броя обикновени поименни безналични акции клас „А“, 1 брой привилегирована акция клас „B“ и 1 брой привилегирована акция „C“, всяка от акциите от клас „А“,„B“ и „C“ с номинална стойност от 1 лев. Съгласно решението на Комитета по управление на пазар „BEAM“ по протокол №15/08.07.2021 г. временната емисия права върху записаните акции, издадени от Дружеството, с ISIN код BG1500002214 и борсов код IMP1, е допусната до търговия на пазар „BEAM“, като последната дата на търговия е 28.07.2021 г. – датата на вписване на увеличението на капитала в Търговския регистър. След регистрация на увеличението на капитала в „Централен депозитар“ АД, Дружеството ще подаде заявление до „Българска фондова борса“ АД за допускане до търговия на пазар „BEAM“ на всички издадени от Дружеството акции клас „А“
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар