ИмПулса е следващото Алтерко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Увеличението в ИМвенчър 2 КДА е вписано.
Чакаме развития тук!
УВЕДОМЛЕНИЕ ОТНОСНО ЗНАЧИТЕЛНА ТРАНСАКЦИЯ
Във връзка с уведомление от 27 септември 2021 г. относно участие на
„ИмПулс I“ АД, ЕИК 206421264 („Дружеството“) в увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА,
ЕИК 205737996, уведомяваме, че увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА е вписано в
Търговския регистър и РЮЛНЦ. Дружеството е записало 28 045 обикновени безналични акции с
право на глас с номинална стойност 100 лв. всяка, формиращи клас „А“ от увеличението на капитала
на „ИмВенчър II“ КДА, с обща заплатена емисионна стойност в размер на 4 450 хил. лв.
„ИмВенчър II“ КДА, ЕИК 205737996 е алтернативен инвестиционен фонд, с предмет на дейност
инвестиране на средства в съответствие с инвестиционната му политика в български и свързани с
България чуждестранни малки и средни предприятия и такива със средна капитализация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе ми казвай че си склонен да повярваш на нещо произлязло от "анализ" и "усещане" на груючо.. човека с 95% неуспеваемост на БФБ!?!
На него само конспирации и съзаклятия са му в главата, яде бой от пазара като магаре и пак не проумява!
Ето, аз ти казвам, че според мен не са /не бяха/ техни ордерите. Ти сам преценяй кой е по-близо до истината
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеВече имаме такава изповед, но може да ъпдейтнем
https://www.investor.bg/blogosfera/3...cialo--191353/
Коментар
-
Вече имаме такава изповед, но може да ъпдейтнем
https://www.investor.bg/blogosfera/3...cialo--191353/Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Запознах се с Батя преди три години беше лектор. На един форум в София , Всъшност последните пет години си направих труда да се запозная с голям брой инвеститори.... та за мен Батя е най добрият в България трейдър с инстинкт на монитора, търгува си сам без информираност просто усещания на екрана и адски много смелост ...седи си в Бургас и си цъка човека... просто има талант това е.....ако имаше инфо щеше да е извънземен...
И без това скоро не е имало подобна проява, а и има какво да се коментира по пазара !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Каза човекът, който е бил спасяван от фалит през 2008. И същият, който в единствената класация, която сме правили с прогнози досега, беше на предпоследно място и дори Грую с "95% неуспеваемост на БФБ" беше преди него. Понякога се чудя дали не си гагаузин от варненските села? Или просто си гьонсурат?
Все едно - за да знаеш подобно нещо, значи, че или ордерите са твои (изключително малко вероятно с тоя 0 кеш при теб, щото нали си се нарепил до козирката по твои думи), или някой ти е звъннал с вътрешно инфо - сам знаеш какво е наказанието за подобно нещо, нали?
Всъщност, ти имал ли си дори и една сделка, която да не в следствие на обаждане от правилното място?
П.С. Не се притеснявай, сега дежурните на вахта при яхтсмените с многото никове, ще ти сложат 5-10 лайка и всичко ще е точно, нямаш грижи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не ми казвай че си склонен да повярваш на нещо произлязло от "анализ" и "усещане" на груючо.. човека с 95% неуспеваемост на БФБ!?!
На него само конспирации и съзаклятия са му в главата, яде бой от пазара като магаре и пак не проумява!
Ето, аз ти казвам, че според мен не са /не бяха/ техни ордерите. Ти сам преценяй кой е по-близо до истината
Все едно - за да знаеш подобно нещо, значи, че или ордерите са твои (изключително малко вероятно с тоя 0 кеш при теб, щото нали си се нарепил до козирката по твои думи), или някой ти е звъннал с вътрешно инфо - сам знаеш какво е наказанието за подобно нещо, нали?
Всъщност, ти имал ли си дори и една сделка, която да не в следствие на обаждане от правилното място?
П.С. Не се притеснявай, сега дежурните на вахта при яхтсмените с многото никове, ще ти сложат 5-10 лайка и всичко ще е точно, нямаш грижи!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБи било много глупаво наистина.Не ми се ще да вярвам, че е така.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Утре стават три месеца от аукциона, а всичко, което обикновеният ритейл знае, е че се участва в увеличението на капитала на ИмВенчър 2. Да, BEAM не вменява ангажимент за разкриване, но малко светлинка върху дейността нямаше да навреди. Ако има дейност, разбира се.
Аз съм аут от средата на август, но съм готов да си променям мнението. Искам ако отделя пари за Импулс да знам, че те отиват в обещаващи стартъпи и в работещи печеливши бизнеси, но не в Алтерко и ТБСГ, защото и сам мога да си ги купувам. Все пак има и мениджърска такса този фонд и пазарът би трябвало да очаква нещо срещу нея.
А ако някой разбере как и дали се развива портфолиото преди широката публика, тогава вече ще се разрази буря в малката бефебейска чаша с вода.
Не е препоръка.
Дано си заслужат цената по-нататък през година - но с липсата на каквато и да е прозрачност към момента (за резултати е рано да се говори), определено доста олекват. Желая успех на инвестиралите тук!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБи било много глупаво наистина.Не ми се ще да вярвам, че е така.
Аз съм аут от средата на август, но съм готов да си променям мнението. Искам ако отделя пари за Импулс да знам, че те отиват в обещаващи стартъпи и в работещи печеливши бизнеси, но не в Алтерко и ТБСГ, защото и сам мога да си ги купувам. Все пак има и мениджърска такса този фонд и пазарът би трябвало да очаква нещо срещу нея.
А ако някой разбере как и дали се развива портфолиото преди широката публика, тогава вече ще се разрази буря в малката бефебейска чаша с вода.
Не е препоръка.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... А и ако онези бидове по 5-10 К при лешперя и телто бяха (и са) техни, то значи са тотални аматьори с претенции
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, Батя, знам, че мога да разчитам на теб, но продадох с 8-9 стинки над сегашната цена, при зиро съм гейм - хайде сега напиши, че това е силно бичи сигнал, нищо че е станало преди месец
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар